Magazin

Novosađanka Maja Marčić je Mis Vojvodine za 2017. godinu

Maja Marčić je pobednica ovogodišnjeg takmičenja za Miss Vojvodine. Ova Novosađanka je studentkinja Fakulteta za dizajn enterijera i govori engleski jezik.

Podsetimo, prethodne misice Vojvodine bile su Milica Radin (2016) i Bojana Bojanić (2015)

Takmičenje za najlepšu Vojvođanku održano je u bašti kluba Giardino u organizaciji Modnog studija Baron, a pod licencom Miss Yu kompanije.

Izbor za najlepšu Vojvođanku predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se ovogodišnja pobednica Maja Marčić plasirala direktno u finale takmičenja za Miss Srbije.

Kao i sve dosadašnje pobednice i ovogodišnja najlepša Vojvođanka osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje.

vojvodjanske-misice

 

Za prvu pratilju proglašena je Monika Petrović iz Beograda, dok je titulu druge pratilje ponela Jovana Đurović iz Novog Sada.

Po oceni petnaestočlanog stručnog žirija titula Miss šarma pripala je Ivani Gojković iz Zemuna, dok dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Jovana Stojanović iz Opova.

Domaćini ove manifestacije i ove godine bili su modni kreator Mladen Milivojević Baron kao i vlasnica kompanije Miss Yu Vesna da Vinča, a program takmičenja vodili su Marija Kilibarda i Boško Jakovljević, dok je sve prisutne goste u pauzama kada je žiri odlučivao o pobednici zabavio nastup pevačica Tanje Banjanin i Slađane Ivanišević.

frizer-frizura-lepe-zene

Mlade lepotice najpre su prošetale pistom u zavodljivim kreacijama modnog Brenda Nenushka dizajnerke Nevene Dubroje, potom u ženstvenim i jedinstvenim kupaći kostimi brenda Pepperoncini dizajnerke Ene Popov, a za sam kraj devojke su se pojavile u dugim glamuroznim i raskošnim kreacijama dizajnera Mladena Milivojevića Barona.

Na izboru za Miss Vojvodine, kao i svake godine, defilovala su ista lica su Dara Bubamara, Ena Popov, Jelena Bačić Alimpić, Tanja Banjanin, Slađana Ivanišević, Dr. Feelgood, Katarina Stojanović, Božica Velousis. S te strane, ova manifestacija pretenduje za titulu najdosadnijeg događaja godine.

POVEZANO: One su najlepše Novosađanke

Pogledajte i mini galeriju sa izbora za Miss Vojvodine

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

392 Shares
392 Shares
Share via
Copy link