Lifestyle Vesti Novi Sad

Miss Vojvodine 2016 – Milica Radin

Milica Radin je nova Miss Vojvodine 2016. Takmičenje je održano 1. septembra u Turističkom naselju „Ribarsko ostrvo“ u Novom Sadu u organizaciji Modnog studija „Baron“, a pod licencom „Miss Yu“ kompanije. Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić.

[fliiby]https://flii.by/file/ov8l45d7epm/?style=ltap[/fliiby]

Milica Radin se plasirala direktno u finale takmičenja za najlepšu Srpkinju. Ona je osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje. Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić. Osmočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

Milica je rođena Staparka, ima 18 godina i četvrta je godina Tehničke škole ,,Mileva Marić-Ajnštajn”, smer geodezija. Pored plesa, Milica se bavi manekenstvom u agenciji Miss Yu, odnosno, Miss Serbia i ovogodišnja je takmičarka na izboru Miss 2016. Za naš portal je otkrila nešto više o sebi, neposredno pred samo takmičenje.

milciica-miss
Marko Arsić

Kako je sve počelo?

– Hm.. Iskreno, ja nisam ni znala da sam prijavljena. Videla sam više puta objavu na Facebook-u, ali nisam želela da se prijavim sama. No, pošto sam stalno kukala sestri kako bih volela da se takmičim na izboru i kako mi je sve to prelepo, ona je zajedno sa sestrom od tetke mene prijavila i prošla sam. Nikada neću moći da im se odužim zbog toga. Da me nisu prijavile, ne bih sada bila ovde gde jesam, nikada ne bih prošetala modnom pistom, imala mnogo photoshooting-a, ali nikad ni ne bih srela toliko dobrih prijatelja. Kada su me pozvali na razgovor, plakala sam od srece. Tog dana ću se uvek sa osmehom sećati.

Jesi li kao mala sanjala da ćeš se baviti ovim?

– Kao mala, u ulici gde sam živela, imala sam samo muško društvo. Zbog toga, nisam mogla da se odvojim od fudbala. Mislim da su čak i moji roditelji mislili da ću ja jednog dana biti fudbaler. Nisu me zanimale cipelice, haljinice, iako me je mama uvek sređivala za zabavište i u školu. Tek početkom petog razreda osnovne škole sam počela da maštam o manekenstvu, volela sam da se sređujem, da poziram, da se slikam. I tako je sve počelo. Od tada sanjam da jednog dana budem na mnogim naslovnim stranama časopisa i da šetam po modnim pistama.

Šta je tvoj najveći uspeh?

– Kao svoj najveći uspeh istakla bih upravo ovo kroz šta sve prolazim. Ponosna sam na sebe što sam došla do polufinala i što se takmičim na izboru za Miss Vojvodine.

milica-miss-vojvodine
Marko Arsić

Koja je tvoja uloga bila na Blogomaniji i kako je došlo do toga?

– Prvo bih želela da kažem da je Blogomanija jedna od jakih organizacija. Ove godine se održavala u Mariboru, Slovenija i mnogo pozitivnih i lepih komentara imam za nju. Naša uloga je bila da nosimo kreacije naših poznatih kreatora kao što su Bata Spasojević, Snežana Dakić, modna kuća Luna i drugi. Pored revija, imale smo i slikanja… Ovogodišnja tema Blogomanije je bila lepota, tako da smo upravo zbog toga bile pozvane da prisustvujemo tome i ulepšamo celokupnu manifestaciju.

Ko ti je najveća podrška?

– Znate kako… Podršku mi zaista pružaju svi. U ovakvom poslu, tačno mogu da procenim ko mi želi dobro, a ko se samo pretvara. Ali takva sam osoba da mnogo verujem u sebe i da mi je dovoljno da moja porodica veruje u moje sposobnosti. Naravno, imam prijatelja i rodbine na kojima se vidi da mi žele sve najbolje u svetu manekenstva, što mi naravno znači. Ali iskreno, najveću podršku i najpotrebniju imam od svoje mame, jer zna se već da je mama ipak mama.

Šta bi poručila devojkama koje žele time da se bave?

– Poručila bih im da ne sumnjaju u sebe i da sve treba da stanu pred ogledalo i da kazu Ja to hoću i ja to mogu. Podržala bih sve devojke kojima je stalo do ovoga, jer je to zaista lepo iskustvo, mnogo druženja, uticajnih ljudi. Uvek treba pokušati. Isto tako bih im rekla da ne slušaju druge već samo sebe i da rade ono što zaista žele, jer će samo tako uspeti. Iskoristiću sada priliku da kažem mladim devojkama da se ako žele da se bave ovim i ukoliko žele da se takmiče na izboru za Miss Serbia, da krenu odmah da se prijavljuju. Možda je baš njihova sledeća godina. Svako je iskustvo lepo na svoj način. Samo hrabro devojke.

milicica-miss-srbije
Marko Arsić

Koji su tvoji dalji planovi?

– Želela bih pre svega da završim srednju školu, da upišem fakultet i da budem jaka, uspešna poslovna žena. Naravno, pored svega toga i da se bavim i manekenstvom koje sam počela u mlađim godinama. Volela bih da sve ovo kroz šta prolazim bude moje najlepše mladalacko iskustvo, ali pre svega sebe vidim kao čvrstu ženu koja će uspeti da se ostvari u poslu, porodici…  Obrazovanje je najbitnije. Lepota je prolazna i svesna sam da neću celog života moći da se bavim ovim poslom, jer sve ima svoj, da kažem rok trajanja… Ali moći ću jednog dana da se pohvalim kako sam kao devojčurak šetala modnim pistama, u kreacijama prestižnih kreatora i kako sam se takmičila na izboru za Miss 2016.

Više o pobednici izbora za Miss Vojvodine

 

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link