Vesti Novi Sad

Bojana Bojanić – zvanično najlepša Vojvođanka

Ovogodišnji izbor za Mis Vojvodine održan je z Golf klubu “Centar”. Od 14 devojaka, koliko ih se takmičilo, titulu najlepše odnela je Bojana Bojanić iz Novog Sada.

bojana-bojanic-najlepsa-devojka-u-vojvodini

Ona je pored krune, dobila i stipendiju na R&B koledžu, kao i svoje mesto u finalu izbora za “Mis Srbije 2015”. Izbor najlepše devojke u Vojvodini organizovala je agencija “Miss Yu” uz partnerstvo Serbian Feshion Week-a.

Odmah po završetku takmičenja, Bojana je svoje utiske podelila sa ekipom Luftike.

– Osećam se fenomenalno. Želela sam da pobedim, ali nisam to očekivala jer je konkurencija bila suviše jaka. Ipak, kruna je na mojoj glavi i presrećna sam zbog toga – uz osmeh je izjavila Bojana.

izbor-za-mis-vojvodine-2015

Na tronedeljnim pripremama za “Miss Srbije 2015”, koji će biti održan u oktobru, ona će dve nedelje provesti u Grčkoj, a nedelju dana u Beogradu. Pripreme obuhvataju časove oratorstva, retorike, kreativnog pisanja, engleskog jezika, novinarstva i bon-tona. O izgledu i fizičkoj spremnosti devojaka, koje su se našle u finalu za izbor najlepše u Srbiji, brinuće agencija “Miss Yu”.

Prva pratilja na izboru za najlepšu devojku u Vojvodini bila je Dragica Mihajlović, a druga Tea Živković. Mis fotogeničnosti je Larisa Gadnjai, dok je titulu najšarmatnije ponela Đurđina Vojvodić. Bojana Bojanić, pored titule Mis Vojvodine, istovremeno je izabrana i za lice golf kluba “Centar” gde je i održano takmičenje.

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


639 Shares
639 Shares
Share via
Copy link