ljubav-novi-sad-Andrea Novak
© Andrea Novak
Lifestyle

Novosađanin ostavio neobičnu poruku devojci

Možda kruže priče da Novosađani ne prilaze devojkama, ali oni znaju da budu romantični, originalni i da učine prvi korak na sebi svojstven način. Evo kakvu poruku je ostavio Novosađanin, na jednoj grupi društvenoj mreže, Novosađanki koja je izgubila šal:

„Neka (kontam) devojka je sinoć Just izgubila svoj vatreni šal od svile na Just Ribljoj pijaci i ja sam ga Just pokupio i doneo kući. Ispod je i Just slika. Ako neko Just prepozna sal ili (kontam) devojku čiji bi šal mogao biti neka joj javi da mi se Just javi u inboks zbog radi vraćanja vatrenog šala, a možda ćemo i žveti sretno do kraja našeg života. Just pozdrav za sve vas.“

izgubljen-sal
Facebook

Možda će ova poruka razbiti sve predrasude o tome da su Novosađani stidljivi. Nedavno je sve oduševila poruka na Petrovaradinskoj tvrđavi kada su na 40 metara dugom belom platnu osvanule dve reči „Volim te“. Kako kažu momak koji je prešao 400 kilometara da bi izjavio ljubav izabranici svog srca. Ovo je još samo jedan od dokaza da je Novi Sad grad ljubavi. O tome smo vam već pisali i sigurno znate da se u svakom delu grada krije neki ljubavni grafit ili iscrtano srce.

srca-ljubav-horoskop
Foto: Jovana Rakić©

Devojke obično shvate vrednost stvari koje su posedovale tek kada je izgube. Mi se nadamo da će se devojka ili žena koja je izgubila šal javiti i da će Just živeti srećno do kraja života, kako je to napisao momak.

srca-novi-sad
Foto: Jovana Rakić©

Novosađani su podržali poruku ovog momka komentarima „Just svaka čast“, „Just live happily ever after“, a neke je ova situacija podsetila na pesmu „Šal od svile“ od Haustora. Devojka koja je izgubila šal može i nama da se javi, a mi ćemo Just kontaktirati momka.

Možda Novi Sad postane najbolja evropska destinacija, ali svakako da je već odavno osvojio titulu, nećemo biti skromni, svetskog grada ljubavi.

Više o tome zbog čega je Novi Sad grad ljubavi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share