Magazin Putovanja

Originalna biznis ponuda Novosađanke: Falš burme za letovanje – za preljubnike i zaboravne (FOTO)

grcka-plaza
FOTO: SHUTTERSTOCK

Sezona letnjih odmora je i dalje u toku, iako se septembar opasno približio, pa su brojni naši sugrađani i dalje na moru, posebno oni koji nemaju školarce koji iščekuju početak nove školske godine.

A kada ste na moru zna se – većina nas zaboravi na brige i čemer svakodnevnog života i prepusti se uživanju u toplim vodama Mediterana, makar tih desetak dana koje uspemo da odvojimo za zasluženi godišnji odmor.

Neretko se dešava da se ljudi možda i preterano opuste, pa uživajući izgube predmete vredne predmete, poput telefona, novca ili dokumenata, ali i one koje samo za njih imaju posebnu sentimalnu vrednost, poput burmi.

Doduše, neki ih možda i ne izgube baš slučajno…

Imam ih još desetak na lageru…

Zaista, društvene mreže vezane za letovanje ponekad znaju da se pretvore u biro za izgubljene stvari, a izgubljene burme su jedan od najtraženijih predmeta, jer znaju da spadnu sa prsta tokom dugog boravka u vodi.

Naravno, ta situacija postaje manje verovatna ukoliko ste od najsrećnijeg dana u vašem životu nabacili fin višak kilograma, pa su vam samim time i prsti dosta natekli –  prirodno „osiguranje“ da ona zauvek ostane na vašem prstu, ukoliko baš ne želite da je skinete vazelinom.

Jedna članica Fejsbuk grupe Grčka Info je očito je primetila da se često pojavljuju postovi o izgubljenom venčanom nakitu, pa je odlučila da iskoristi svoj preduzetnički duh i ponudi turistima originalno rešenje – falš burme za letovanje!

„Muž i ja smo svoje prave, belo zlato, baš na moru skinuli i stavili druge od hirurškog čelika, a ove u sef u apartmanu. Više ih nikad nismo skinuli jer su zahvalnije od zlatnih. Pet godina su kao nove i lepe su. Za obe smo platili 1000 dinara onomad. Iste su kao prvog dana!

Pošto sam uzela par komada da imamo rezervu ako ih izgubimo – imam još desetak na lageru. Pa, ako nekom trebaju za more – nek piše. Nema smisla da gubite ove prave, skupocene“, napisala je Tea u svom postu.

zamenske Burme
Foto: Prntscreen / Facebook / Grčka info

 

„Da li se podjednako brzo skidaju kao prave ako nešto iskrsne?“

Ova njena objava nije prošla neopaženo, već su usledili brojni komentari korisnika Fejsbuka.

„I kad pomisliš da si sve čuo… Oh, Darvine…“, „Svi oni što ‘gube’ skinu da osunčaju deo prsta!“, „I sad imaš desetak, onako… Da se nađu???“, „Da li se podjenako brzo skidaju kao prave ako nesto iskrsne ili?“, „Ja sam na moru izgubila i muža i još ga nisam našla“, „Koja je svrha tih burmi? Da neko slučajno ne pomisli da niste udati/ozenjeni…“, Ja skinem burmu kad stignemo na more, ali mi žena izvadi oči pa mi ih vrati kad pođemo kući“, zabavljali su se oni u komentarima.

Brojni su bili i oni parovi koji su podelili svoju odluku da ne nose burme, jer one ne znače ništa za kvalitet dobrog braka, dok je bilo i onih koji su savetovali da se sav nakit ostavi kod kuće kad se ide na more, kako ne biste ostali bez njega.

U svakom slučaju, preduzetnički duh ove devojke je za svaku pohvalu, tako da verujemo da će biti onih parova kojima će se ideja svideti, kako bi mogli opušteno da uživaju u kupanjcu.

Ako im zamenska burma i spadne – uvek mogu da okrenu telefon i naruče novu, bez mnogo jeda i kajanja.

Srpski turista u Grčkoj u šoku, mora sam da menja posteljinu u apartmanu (FOTO)

19 Shares
Share via
Copy link