Lifestyle Moda

Novogodišnji pokloni koji su oduševili Novosađane

Stigli su praznici, a vi ne znate šta biste poklonili svojim najbilžima. Nije lako biti kreativan i uporan u tome da nađete originalan poklon. Istraživali smo kakve sve unikatne poklone kupuju Novosađani preko Facebook grupa pred praznike.

Možda neke od ovih poklona možete napraviti i sami, ali ako nemate dovoljno vremena i kreativnosti mi vam pomažemo da putem društvene mreže dođete do nekih zanimljivih poklončića za najdraže.

Kreativni i unikatni poklončići

Izvor: Facebook ©
Izvor: Facebook ©

Ukoliko nekome želite da poklonite unikatni, orginalni, jedinstveni i veoma ukusni poklončić onda vam preporučujemo američke kolačiće u srpskoj verziji. U pitanju su ručno rađeni vanila keksići i medenjaci kojima možete obradovati drage osobe. Oni su posebno dekorisani za novogodišnje praznike, pa tako mogu biti u obliku novogodišnje jelke, Deda Mraza, pahuljica,  novogodišnjih ukrasa… Kako navode na njihovoj stranici isporuku naručenih proizvoda vrši kurirska služba, na traženu adresu na teritoriji cele Srbije.

Super pokloni za bebe

pokloni-unikatni-za-bebe
Izvor: Facebook ©

Ko bi rekoa da pelene za bebe mogu biti interesantan poklon, lepo upakovan. Preko stranice Super pokloni za bebe možete naći zanimljive poklone za mališane. Oni su sastavljeni od pelena, garderobice i igračaka. Poklon koji će obradovati bebe, ali i mame, kao i buduće mame. Najtraženije su torte od pelena, koje su rađene po želji, a svaka tortica je unikatna.

Eko pokloni Novi Sad

eko-pokloni-novi-sad
Izvor: Facebook ©

Sigurno ste u Novom Sadu na Trgu Slobode primetili štand sa Eko poklonima, koji su izrađeni od ekološkog materijala, slameno-mineralnog kompozita i zamenjuju slične proizvode izrađene od drveta i plastike.  Materijal od kojeg su izrađeni je čvrst, biorazgradiv i otporan na insekte, vodu i vatru.

Dekoracija pokloni

dekoracija pokloni
Izvor: Facebook ©

Novogodišnja večera može biti jedan od unikatnih poklona, pogotovo ako ste je sami spremili za dragu osobu. Ukoliko želite da ovakvu večeru obogatite nesvakidašnjom dekoracijom, onda to možete da uradite preko Facebook stranice Dekoracije pokloni. Oni u svojoj raznovrsnoj ponudi imaju i specijalnu dekoraciju za novodišnju noć.

Više o tome kako da napravite poklone

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

190 Shares
190 Shares
Share via
Copy link