Magazin

Nenad Čanak sramno izvređao Đokovića, nazvao ga nevakcinisanim magarcem

djokovic-canak
FOTO: LUCA BRUNO, JAROSLAV PAP / TANJUG/AP

Političar Nenad Čanak izvređao je najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, nazvavši ga “nevakcinisanim magarcem”, nakon što su se u medijima pojavile informacije da se Đoković nalazi u imigracionom pritvoru u Melburnu gde ga čuvaju dva policajca.

Naime, na objavu da je “Srbin Novak Đoković u pritvoru” on je napisao sledeće:

– Užasan tretman prema Srbinu. Prema Srbinu. Pa je**te, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije vakcinisan – napisao je i dodao:

canak-tvit-1
FOTO: TWITTER

– Dakle ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema jasan i nedvosmislen medicinski opravdan razlog, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba (reč magarac sam upotrebio kao eufemizam) – naveo je čanak na svom Tviter nalogu.

canak-tvit-2
FOTO: TWITTER

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa pravilima za medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da objasni na osnovu čega je dobio medicinsko izuzeće, Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi.

Novaka Đokovića smestili u hotel sa 46 migranata, on obrisao AO sa zvaničnog sajta

Čitajte Luftiku na Google vestima

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link