Dogadjaji Festivali Izložbe Koncerti Vesti Novi Sad Zabava

Ne propustite ove događaje krajem oktobra

Ostalo nam je još 2 nedelje do kraja meseca, a u Novom Sadu vas očekuje nekoliko zanimljivih događaja tokom te 2 sedmice. Pogledajte koji će to događaji obeležiti kraj oktobra.

chili-festival-novi-sad
pixabay.com

„Chill and Beer” festival

Budite deo „najljuće“ svirke u gradu u jedinstvenoj pivnici na otvorenom, na Ribljoj pijaci, 24. oktobra u 17 časova. JКP “ Tržnica“ Novi Sad pod pokroviteljstvom Amstel Premium Pilsener piva prvi put u Novom Sadu organizuje „Chill and Beer” festival. Novosađani će uživati u nastupu grupe „Love Hunters“,”papreno” začinjenoj, ljutoj hrani i čuvenom “Amstel Premium Pilsener” pivu po promotivnoj ceni.

video-film-izlozba-americki-kutak

Međunarodni filmski festival Videomedeja

Za sve ljubitelje filmske umetnosti krajem ovog meseca, od 23. do 25. oktobra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine će biti 19. Međunarodni filmski festival Videomedeja. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa.

bundeva-grejp-jesenji-smoothie-sok
Foto: midsummersun.com

Novosadska jesen

Šta je oktobar bez “Novosadske jeseni”?  Ona će biti od 20. do 24. oktobra u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“. Manifestacija “Novosadska jesen” već 11 godina doprinosi razvijanju ekološke svesti građana, kroz brojne stručne tribine, predavanja, okrugle stolove i radionice o aktuelnim ekološkim temama. Ova manifestacija spada u najveće ekološke, privredne i turističke manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada, a podržava Grad Novi Sad – Gradska uprava za zaštitu životne sredine.

bad-copy-koncert

“Bad copy” u SKCNS “Fabrika”

Ukoliko volite Skaj Viklera i Ajs Nigrutina onda se pripremite za nastup “Bad copy”-ja 24. oktobra  u SKCNS “Fabrika”.
Prodaja karata od 9. oktobra na Gigstix prodajnim mestima i CD Šop Mungos, a cena ulaznica je 600 dinara u pretprodaji, dok je na vratima kluba 800 dinara.

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link