dj-novosadski-zurke
Dogadjaji Lifestyle

Ko su popularni DJ-evi Novog Sada?

Novosađani imaju priliku da uživaju u muzici novosadskih DJ-eva na festivalima kao što su “Green love” koji će biti 17. oktobra na SPENS-u, kao i na nezaboravnom “Exit”-u. Osim na velikim događajima, novosadski DJ-evi imaju vernu publiku koja dolazi na njihove nastupe vikendom i radnim danima. Predstavljamo vam neke od najpopularnijih DJ-eva Novog Sada.dj-novi-sad

“Vanjanja”

DJ “Vanjanja” je producent koji je počeo da se bavi muzikom 2002. godine. Bio je urednik na “ In Radiju”. Novosađani mogu da ga čuju ponedeljkom i četvrtkom u klubu “Cuba Libre”, a vikendom u “Muzeju”. Trenutno radi na novom albumu, a za novosadsku publiku kaže da nije zahtevna, već uvek spremna da se “izđuska kao da joj je poslednji put”.

“W. aka Wizard”

“W. aka Wizard” pušta muziku u klubu “The End” u časovima pre izlaska sunca. Ovaj DJ kaže da trenutno nema velikih planova, već da nastavi da radi kao i do sada i završi fakultet.

– Volim novosadsku publiku, jer oni vole dobre žurke – navodi novosadski DJ “W. aka Wizard”.

 “SpaceMotion DeeJay’s”

DJ “SpaceMotion DeeJay’s” pušta muziku svake srede u klubu “Cuba Libre”, a u oktobru će biti među DJ-evima kluba“The End”.

– Upravo završavam prvi video za pesmu ,,You know“ i radujem se njegovom izlaženju u javnost – kaže DJ “SpaceMotion DeeJay’s”.night-novi-sad

“Danilo Rcallz Crnojević”

Danilo Crnojević radi na novogodišnjem spektaklu pod nazivom “ŠureNYE  2016” koji će biti 31. decembra na SPENS-u.

–  Planiram da završim neke melodije koje bi trebalo da izda izdavačka kuća iz Bugarske – kaže DJ “Danilo Rcallz Crnojević”.

On ističe da je ponosan na prijatelje koji su svojim trudom i zalaganjem dokazali da i Srbija ima potencijala u produkciji “drum & bass” muzike.

– Novosadska publika je velika zajednica u kojoj svi zajedno promovišemo ljubav prema muzici i jedni prema drugima – navodi Danilo Crnojević.

Više o organizovanju žurki možete ovde pročitati.

“Branimir Bozne Bojanović”

DJ “Branimir Bozne Bojanović” jedan od organizatora “Šurenja“. Branimir je od DJ-a napredovao i postao vlasnik i menadžer promoterske muzičke organizacije.

– Srećan sam što u teškim finansijskim vremenima uspevamo da realizujemo tako velike i zahtevne muzičke događaje i da svetske producente dovedemo u Novi Sad – kaže Branimir Bojanović.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share