Lifestyle

Kakve su novosadske noćne žurke na ledu?

Čuli ste za novosadske žurke na ledu, ali nikada niste prisustvovali ovakvim žurkama. Mi smo bili upravo na ovakvom partiju, na ledu, na Spensu i za vas prenosimo utiske.

Ovog vikenda je otvorena sezona žurki na ledu na novosadskom Spensu. Kakva je razlika između uobičajnih termina za klizanje i ovog koji od 22 časa do ponoći? Otišli smo i uverili smo se. Na početku je sve kao i u običnim terminima, mada ima mnogo više ljudi. Još jedna razlika koju smo uočili, a to je da Novosađani dolaze sređeni na klizanje, šminka i suknjice su bile neizostavni kod nekih Novosađanki. Ono što smo još primetili je da dolazi više zaljubljenih parova koji su odlučili da provedu subotnje veče romantično, na ledu, kao u filmovima.

nocno-klizanje-novi-sad-spens
Foto: Jovana Rakić

Nismo primećivali druge razlike u odno su na dnevne termine, sve do jednog momenta, dok se nije uključila glasna muzika i isključila svetla. Tad na scenu izlazi DJ koji pušta hitove sve do ponoći. Mrak i disco lights dodatno dočaravaju atmosferu. Oni koji znaju bolje da klizaju izvode performanse na ledu. To je bio znak da je žurka počela.

Nemojte se iznenaditi, ako u nekom momentu DJ pusti hit Elitnih odreda ili Seke Aleksić, jer na ovakoj žurci ništa vas ne sme iznenaditi. I dok se vrte tako hitovi narodnjaka, ali i strani hitovi, raznobojna svetla se pale, a vi se nadate da vas neko neće srušiti, zbog toga što vas nije video u mraku. Mada, situacija kada neko padne i nije toliko loša, jer se događa i najboljim klizačima, a uvek će biti ljubaznih Novosađana koji će vam pomoći da ustanete. Ko zna možda baš takav sled okolnosti vam donese nova poznastva, a možda baš bude ljubav na prvi pad, to jest pogled.

spens-ledena-dvorana-klizanje-nocu
Foto: Jovana Rakić

Neki Novosađanki nakon ovakve žurke koja se završava u ponoć nastavljaju dalje da partijaju po klubovima, dok je drugima žurka na ledu bila sasvim dovoljna da se lepo provedu subotom uveče.

Sve smene za klizanje, cene i radno vreme

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

27 Shares
Share via
Copy link