Magazin

Naprednjaci se potukli u zgradi opštine Blace

Dejan_Mijajlovic_(na_slici_levo)_FOTO_Toplicke_vesti_705x940
Dejan Mijajlović (na slici levo) FOTO: Topličke vesti

Sinoć je u zgradi Opštine Blace došlo do sukoba između predsednika Skupštine Dejana Mijajlovića i člana Opštinskog veća Blaca Radosava Novčića. Obojica su članovi SNS u ovom gradu, a Novčić je izvukao deblji kraj. Sukob je čak prijavljen policiji i o njemu je sačinjena službena beleška. Niko iz Opštine Blace, iako smo zvali više funkcionera, nije hteo da nam potvrdi saznanja.

– Nemam šta da vam kažem za sada, zaista – kratko je prokomentarisao Novčić kada smo ga pozvali, ali je rekao da je situacija prijavljena policiji.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, do sukoba, verbalnog, a po pričama i fizičkog, došlo je nakon što je Novčić izneo mišljenje o nekim lokalnim temama. Na njega je, ne slažući se sa tim što je rekao, skočio Mijajlović i onda je situacija izmakla kontroli. Sve se dešavalo u kabinetu predsednika opštine Blace.

– Pričao je da ima mnogo afera u Blacu i da tome treba da se stane na put – kaže osoba koja je upućena u dešavanja.

Dejan Mijajlović tvrdi da do sukoba nije došlo, ni verbalnog ni fizičkog.

– Nije se desilo ništa što izlazi iz okvira stranačke polemike. Nemam šta da komentarišem, jer nije bilo sukoba ni verbalnog, ni fizičkog – rekao nam je Mijajlović.

O ovom incidentu, saznalo se i u vrhu SNS, a nama je potvrđeno iz više krugova da su naložili da se situacija “ispegla” i ne dospe u medije, prenosi Direktno.

 

 

Naprednjaci se u Sremskoj Mitrovici tuku među sobom, ali biju i građane

Čitajte Luftiku na Google vestima

90 Shares
Share via
Copy link