Magazin Srbija

Naprednjaci se u Sremskoj Mitrovici tuku među sobom, ali biju i građane

miroslav-jokic

Načelnik Gradske uprave za opšte poslove i imovinu GU najvećeg sremskog grada – Miroslav Jokić, poznatiji kao „desna ruka“ ministra poljoprivrede Vlade Republike Srbije, Branislava Nedimovića, se nedavno fizički obračunao sa svojim kolegom Vasilijem Ševom, načelnikom za sport i kulturu iste gradske uprave.

Zvaničan ishod obračuna naš portal nije uspeo da sazna, mada se po čaršiji priča da je Jokić izvukao „deblji kraj“ .

Nedugo potom, načelnik Jokić je napao građanina Gorana Vukajloviča i mučki ga udario s leđa, izazvavši fizički sukob u kojem je opet (čaršija priča) poražen.

Razmirica između vodećih ljudi u gradu, Jokića i Ševa traje izvesno vreme, jer su obojica, kako nezvanično saznaje autor, ucenjeni da izvlače novac iz budzeta grada kako bi zadrzali funkcije.

Jedan drugog u tome sputavaju i otkrivaju u malverzacijama kako bi se izborili za što bolji status kod ministra uz odgovarajuće nagrade u smislu materijalnih i inih benefita, otkriva naš izvor.

Priča se, da je Ševin poslovni uspeh bio šverc parfema po gradu. Taj posao je, kako saznaje autor, opstajao zbog supruge – doktorice, koja je imala određenu društvenu i političku moć.

Kao takva, postavljena je i na mesto direktora Doma zdravlja. Ševo, njen suprug je bez dana radnog staža postavljen (da li uz njenu podršku?) prvenstveno za direktora hale PSC Pinki, a potom i za načelnika GU.

Sukob s građaninom Vukajlovovićem se, nezvanično, dogodio jer se Goranova (Vukajlovića) žena preudala za Jokića, koji, nesiguran(?) u novu ljubav, počinje i fizički da se obračunava na javnim mestima s bivšim suprugom svoje sadašnje žene.

I ukoliko previdimo motiv ljubomore, ostaje činjenica da je sadašnja gospođa Jokić, neverovatnom brzinom napredovala u medicinskoj karijeri, u okviru Zdravstvenog centra SM.

Kupio hektare zemlje

Kako nezvanično saznajemo, gospodin Miroslav Jokić, dok nije uplovio u političke vode, do svojih 35 godina života, nije stvorio ništa. Nigde nije radio.

Nakon političkih funkcija koje su mu se “zalomile” kupio je nekoliko hektara zemlje na najskupljoj lokaciji u gradu.

Najsavremeniju plantazu borovnica, čiji je vlasnik i posednik, i dan danas održavaju radnici iz javnih preduzeća iz najvećeg sremskog grada. Na račun građana, koji ne uspevaju da sastave kraj s krajem.

Zaposlen je u KPD SM, kao vaspitač.

Naprednjaci nameštali plan grada za “Novi Sad na vodi”, a isplivao sukob interesa

Svetlana Radivojević

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

993 Shares
993 Shares
Share via
Copy link