Srbija Vesti

Naprednjaci izgubili na sudu protiv ‘1 od 5 miliona’

bezinarevic
Martin Bežinarević, kopredsednik Pokreta “1 od 5 miliona” Foto:1od5miliona

Osnovni sud u Majdanpeku presudio je u korist Martina Bežinarevića, kopredsednika Pokreta “1 od 5 miliona”, u postupku po tužbi zamenice predsednika Opštine Majdanpek Elvire Toskić Jovanović, saopštio je „1 od 5 miliona“.

Kako se navodi u saopštenju, zamenica predsednika Opštine je tužila Bežinarevića jer joj je navodno naneo duševnu bol, povredio ugled i čast, time što je javno izneo sumnju da je kabinet predsednika opštine izvršio malverzacije sa izgradnjom fabrike drvne sečke u selu Klokočevac. Sud je doneo presudu kojom je tužbeni zahtev Elvire Toskić Jovanović odbacio kao neosnovan, kažu u „1 od 5 miliona“.

– Ova presuda je dokaz da postoji svetlo na kraju tunela i da pravda nije izgubljena. Naša je obaveza kao predstavnika naroda da stalno preispitujemo lokalnu vlast, pogotovu u delu koji se tiče trošenja narodnih para – izjavio je Bežinarević ispred Osnovnog suda u Majdanpeku a prenosi Nova.rs.

Bežinarević je dodao i da je ova tužba bio pokušaj zastrašivanja od strane zamenice predsednika opštine, i to od starta osuđen na neuspeh, jer “aktivisti Pokreta ‘1 od 5 miliona’ ne mogu se zastrašiti nikakvim pretnjama ili pritiscima”.

– Ako su mislili da će me tužbama naterati da prestanem javno da govorim o onome što se dešava u našoj opštini, grdno su se prevarili. Najveća opoziciona grupacija u Majdanpeku, lista ‘Može i drugačije’, ušla je u lokalnu skupštinu – borba nam tek predstoji i za interese Majdanpečana borićemo se još glasnije – poručio je Bežinarević.

Novosadska “Tržnica” za 4,3 miliona kupila opremu za prepoznavanje lica koju neće koristiti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

90 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap