Lifestyle

5 najpoznatijih novosadskih parova

Oni su zaljubljeni, poznati, slavni, uspešni i žive u Novom Sadu. Možete ih sresti kako šetaju ulicama grada, na kasi u Maksiju, ili u omiljenom kafiću, a gde god da se pojave izazivaju pažnju. Luftika je malo istraživala, i otkrivamo vam ko su to najpoznatiji novosadski parovi.

Đorđe i Olivera Balašević

Prvo ćemo o starijim Balaševićima. Đorđe i Olivera su par o kojem Novi Sad priča već godinama. Pesme o Olji znaju svi Đoletovi fanovi, a njihova ljubav odoleva godinama. Olivera je nedavno izjavila da se njen ringišpil sreće i dalje okreće, a ljubav sa najpoznatijim sanjarom na ovim prostorima, traje već više od 30 godina. Imaju dve ćerke, Jovanu i Jelenu i sina Aleksu.

balasevic-olja-par
Izvor: Blic

Jovana i Aleksandar Jovanović

Jovanino prezime bilo je Balašević, a od pre nekoliko godina ona se udala za Novosađanina Aleksandra Jovanovića, koji je jedno vreme bio predsednik Skupštine grada. Oni imaju ćerku Simonu, a redovno ih možete sresti u centru grada, Dunavskom parku ili u kafićima.

jovana-simona-aleksandar
Izvor: hello magazin

Robert i Sanja Čoban

Ovog Novosađanina mnogi zovu kraljem tabloida. Sa suprugom Sandrom i ćerkama Elenom i Indijom živi u Novom Sadu, i kaže da nikada nije razmišljao da se odseli, iako je proputovao ceo svet. I oni se često mogu sresti u centru grada, a Sandra sa ćerkicama često odlazi u bioskop, na sladoled ili u park.

Robert-i-Sandra-Coban-par
Izvor: Lepota i zdravlje

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Odmah da kažemo, znamo da Ljuba nije iz Novog Sada, ali ko god je u vezi sa Natašom Bekvalac, postane Novosađanin. Tako je njen bivši suprug Danilo Ikodinović ovde otvorio restoran, a Natašu ovih dana možemo često videti u rodnom gradu sa novim mužem i ćerkicom Hanom. Za mnoge omiljena Novosađanka, Nataša svakog partnera redovno dovodi u Novi Sad.

natasa-bekvalac-i-ljuba-par
Izvor: blic

Dara Bubamara i Milan Kesić

Darin suprug Milan odrastao je u Parizu, a nakon venčanja sa poznatom pevačicom, preselio se u Novi Sad, gde trenutno žive. Dara uglavnom svuda ide kolima, pa ćete ovaj par teško sresti na ulici, u šetnji. Ipak, ona sa ponosom ističe da voli Novi Sad i da njoj i suprugu život ovde sasvim odgovara. Milan je Daru zaprosio na Petrovaradinskoj tvrđavi.

dara-buba-mara-prosidba
Izvor: Story.rs

Pogledajte ko su najbolji frajeri u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link