Nekim svetskim zvezdama i javnim ličnostima se događa da budu na vrhuncu karijere i da onda odjednom nestanu iz javnog života. Istraživali smo šta danas rade i čime se bave Novosađanke koje su nekada bile poznate po svojoj lepoti.

Jelena Jakovljević bin Drai

jelena-jakovljevic-bin-drai
Foto: Instagram

Nekadašnja Miss Jugoslavije Jelena Jakovljević već 12 godina živi u Dubaiju i udata je za Saida Bin Draija, bogatog naslednika. Na takmičenju za izbor Miss Yu objedinila je i titule Mis fotogeničnosti i Mis interneta (prva u istoriji), a potom je pobedila na izboru za Mis tinejdžera. Za šeika Bin Draija se udala 2008, a danas imaju dvoje dece. Ona je novogodišnje praznike provela u Novom Sadu, a koliko je vezana za zavičaj svedoči i činjenica da šef njihove porodične kuhinje, inače Bengalac, redovno sprema burek sa sirom. Jelena danas ima lanac kozmetičkih centara, a sa fanovim aintenzivno komunicira putem društvenih mreža.

Miss Sanja Papić

sanja-papic-moda
Facebook©

Sanja Papić je nekada bila poznati srpski model, miss države Srbije i Crne Gore. Ona je SCG predstavljala na Miss Universe 2003. godine i Miss Evrope 2003. Godine. Sanja je rođena 25. juna 1984. godine u Novom Sadu. Ona je bila muza Robertu Cavalliju, a bila je i Omega Vatches ambasador. Završila je ekonomiju na Megatrend univerzitetu, ali je radila na istom univerzitetu. Sanja i danas pozira, ali je u međuvremenu postala blogerka, pa pozira za svoj blog royalbluebysanjapapic.net. Na ovom blogu ona preporučuje odevne kombinacije i nakit za dame.

Tanja Votehovski

tanja-vojtehovski
twitter

Ko se seća njenog početka karijere sigurno pamti emisiju „I to je život” zatim priče o virdžini, prostituciji, čuvenoj Merlinki i o čoveku koji je ’65. saznao da je Drugi svetski rat završen. Kada je radila te priče, njeni sagovornici nisu imali ni fiksni telefon, nije bilo Interneta i Gugla. Tatjana Tanja Vojtehovksi je rođena 7. maja 1970. godine u Novom Sadu. Iako se već 25 godina bavi medijima, neko vreme se povukla sa televizije i radila na poslovima PR-a. Posle četiri godine pauze Tatjana Vojtehovski se vratila na “male ekrane” autorskom emisijom „Život priča” Prvoj srpskoj televiziji.

Tijana Stajšić

tijana-stajsic
Facebook

Tijana Stajšić nas je predstavljala 2001. godine na takmičenju za najlepšu ženu sveta kada je ušla u top 10 najlepših. Ona je bila veoma uspešan model. Tijana je rođena 26. marta. 1984. godine. Ranije se bavila karateom, čak punih deset godina, ima crni pojas i bila je prvak Jugoslavije u ovom sportu. Već dugi niz godina se ova Novosađanka ne pojavljuje u medijima. Tijana sa fanovima komunicira preko društvenih mreža.

Saznajte ko su danas najlepše Novosađanke

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here