Zabava

Dečiji maskenbal za Noć veštica

Kreativno-edukativna radionica na engleskom jeziku i maskenbal za decu biće održani u ponedeljak, 31. oktobra u 19 časova u Zabavnom parku ,,Starli“ (Bulevar vojvode Stepe 56, Novo naselje, Novi Sad) povodom proslave Noći veštica (Halloween).

starli-radionice
starli.rs

Širom sveta brojna deca i njihovi roditelji pripremaju maske i kostime kako bi na propisan način obeležili ovogodišnju Noć veštica. „Noć veštica“ prvi put su obeležavali Kelti, posvećujući joj festival povodom kraja poljoprivrednih radova i radne godine. U zabavnom parku ,,Starli“ kroz saradnju sa Centrom stranih jezika „Lexis“ mališani će se upoznati sa praznikom, izrazima koji se vezuju za 31. oktobar, običajem dubljenja bundeva, kao i kakvi se kostimi danas nose na zabavama.

Deca će nakon radionice obući svoje maske (koje su doneli od kuće), pričaće zašto su se baš tako maskirali, a najoriginalnijim mališanima će pripasti i vredne nagrade!

starli-maskenbal
Starli.rs

Ciklus kreativno–edukativnih radionicama na engleskom jeziku u saradnji sa Centrom za jezike ,,Lexis“ biće održan tokom novembra i decembra kada će deca i roditelji imati priliku da saznaju više i o Danu zahvalnosti, Deda Mrazu i anglosaksonskoj kulturi. Pored toga, decu i roditelje očekuje i dvosatna zabava u igraonici Zabavnog parka, uz tipičnu američku gozbu i pisanje pisma Deda Mrazu!

Svi programi su besplatni za sve zainteresovane uz obaveznu prijavu putem imejl adrese [email protected] ili na broj telefona 021 / 6302 422.

Više o Zabavnom parku ,,Starli“ i drugim besplatnim sadržajima za decu i (buduće) roditelje možete potražiti na ovom linku.

Potražite više događaja OVDE

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link