Lifestyle

Najpoznatije srpske kešolovke: Ove lepotice su upecale svetske milionere

sandra-meljnicenko
Foto: Profimedia

Lepotice iz Srbije udajom za svetske moćnike žive život koji je mnogima nezamisliv.

Mnoge poznate dame imale su sreće u ljubavi, a reklo bi se i u tome da nađu gospodina pravog koji ima i “veliki novčanik”.

Sandra Meljničenko (45), bivaša članica grupe ‘Models’, kojoj je muž Andrej Meljničenko nedavno prepisao lično bogatsvo od čak 23,8 milijardi dolara, samo je jedna od Srpkinja koje su se jako dobro žena udale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1)

Sandra Meljničenko (45), rodena Nikolić, zahvaljujući svom suprugu Andreju preko noći je postala milijarderka i vlasnica dve kompanije za proizvodnju uglja i đubriva. Ona je sada osma na listi najbogatijih žena na svetu, a njeno bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara, piše Telegraf.rs.

Jednom prilikom Jelena nekada Jakovljević, danas Bin Drai, podelila je svoju tužnu priču da sa pratiocima na Instagramu u kojoj je ispričala kako je nekada živela i kako na izbor za mis na kom je učestvovala i pobedila nisu mogli da prate svi članovi njene porodice jer nisu imali dovoljno novca kako bi kupili karte za ulazak u centar Sava za sve.

– Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje. Nisam plakala zato što sam postala mis, plakala sam jer sam gledala kako obezbeđnje ne da mojoj majci i mom bratu da uđu da prate proglašenje i vide makar mojukrunu. To mi je slomilo srce – istakla je tada Jelena.

jelena-bin-drai
Foto: Jelena Bin Drai

Jelena je sad jedna od najbogatijih Srpkinja koja se 2008. godine udala za arapskog šeika Saida bin Draia sa kojim ima troje dece.

Pored nje ima još Srpkinja koje su se bogato udale. Neke od njih su ostale u zemlji, dok su druge otišle daleko kod svojih ljubavi.

Ivana Berendika je bila pevačica tada popularne grupe “Models”, a onda se udala za milijardera Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije Gugl.

ivana-berendika
Foto: Ivana Berendika

Marija Karan se udala za Džoela Lubina, filmadžiju iz Los Anđelesa. Sa ovim holivudskim producentom dobila je sina, a njih dvoje ipak su se razveli.

marija-karan
Foto: Instagram/Mara Karan

Anika Božić Al Saraj je uspešna manekenka koja se udala za princa Jusefa Al Saraja koji je rodom iz Palestine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Elena Karić je ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević koja se udala za Jugoslava Karića od kog se razvela.

elena karaman
Elena Karić/Foto:Damir Dervišagić

Slavica Radić (64), bivša Eklston, bila je data za vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, Danas je jedna od najbogatijih žena na svetu, a njena imovina procenjuje se na oko 1,2 milijarde dolara.

slavica-eklston
Slavica Eklston/Printscreen Dubrovnik TV

Berni Eklston priznao je da nije želeo razvod, za razliku od njegove tadašnje supruge.

Mediji su spekulirali da je u brakorazvodnoj parnici Slavica Radić dobila polovinu Eklstonove imovine koja se procenjuje na više od milijardu evra.

Ovo su najbolje obučene Srpkinje! Koja je vaš favorit?

Čitajte Luftiku na Google vestima

120 Shares
120 Shares
Share via
Copy link