Magazin

Kuća Jelene bin Drai odiše luksuzom, sa terase puca pogled na more, u dvorištu palme, bazen i cveće

kuca-jelene-bin-drai
FOTO: INSTAGRAM/JELENABINDRAI / INSTAGRAM

Kuća Jelene bin Drai u Dubaiju prava je luksuzna palata. Ovde lepa Srpkinja živi sa suprugom, arapskim šeikom Saidom bin Draijem i naslednicima.

Jelenin dom obiluje modernim i raskošnim nameštajem. Preovladava bela boja, sve je sređeno sa ukusom i sa mnogo stila, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem, palmama i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na ovom pogledu, koji je pravi raj za oči i odmor za dušu, piše Blic.

 

Bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece.

Uspešna je poslovna žena, a 2008. godine udala se za šeika Saida Bin Draija. Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku i sve je bilo u znako broja 4.

– Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece – istakla je jednom prilikom Jelena.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena.

– Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan – kroz smeh je rekla Jelena jednom prilikom za “Kurir”.

Kako se vama sviđa kuća Jelene bin Drai?

Životna priča Jelene Bin Drai: Naravno da živim u haremu, moj muž ima 147 žena

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
64 Shares
Share via
Copy link