Magazin

Kako je Jelena Bin Drai zapušila usta svima koji su je prozvali da živi u haremu

jelena bin drai i suprug
Foto: društvene mreže, privatna arhiva

Jelena Bin Drai udata je za bogatog šeika Saida Bin Draija i nosi titulu jedne od najbogatijih Srpkinja. Nekadašnja mis Jugoslavije više od deset godina živi život iz snova u Dubaiju, a sa suprugom ima četvoro dece.

Međutim, Jelena je neretko na meti zluradih komentara zbog udaje za šeika.

Bivša mis Jugoslavije je svojevremeno odgovorila na prozivke da je „jadnica u haremu“.

– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan – našalil se jednom i dodala:

– Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod ‘Bin Drai Capital’ vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza – piše Serbia.postsen.com.

Inače, Jelena i Said su se venčali krajem 2007. godine u strogoj tajnosti. Svečani čin je održan u kući Saidovog oca uz prisustvo najbližih članova njihovih porodica. A svadbena ceremonija za 300 zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je početkom aprila 2008.

– Potpisala sam kitab, knjigu venčanih i zadržala pravoslavnu veru i svoje prezime – pojasnila je svojevremeno.

Jelena Bin Drai o svadbi sa šeikom, zadržavanju pravoslavne vere i misteriji broja 4

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link