Lifestyle

Bivša “Modelsica” preko noći je postala najbogatija Srpkinja na svetu

sandra models

Bivša članica domaće pop-dens grupe  „Models“, Aleksandra Sandra Meljničenko, nekada poznata kao Aleksandra Nikolić, od danas slovi za najbogatiju Srpkinju na planeti.

Ona je, nakon nakon što su se “Modelsice” razišle, upoznala ruskog biznismena Andreja Meljničenka i ubrzo je među njima planula ljubav.

Iako su mnogi sumnjali u opstanak njihove veze, na večnu ljubav su se zarekli 3. septembra 2005. godine na njegovom luksuznom imanju “kap Antiba” na prelepoj francuskoj rivijeri.

O njenoj svadbi sa ruskim milijarderom i danas se priča.

Kako su mediji prenosili, Andrej nije žalio novac, te je za njihovo venčanje iz snova potrošio čak tri miliona funti. Veselje je trajalo tri dana i privlačilo je veliku pažnju, kako domaće, tako i svetske javnosti.

Gosti su dolazili iz Beograda, Nice, Londona, Pariza, Splita, a mladoženja je po njih poslao privatne avione.

Prve večeri održan je performans baletana i artista na visećim motkama, a za večeru su služeni rakovi, školjke i hobotnice. na kraju večeri bio je vatromet, a iznad morske obale na plaži lebdeo je pravi klavir s pijanistom.

Drugog dana Andrej i Aleksandra venčali su se na tom imanju u, za ovu priliku specijalno izgrađenoj pravoslavnoj kapeli, a venčao ih je ruski sveštenik. Svečani ručak održan je u jednom luksuznom restoranu, a goste su zabavljali Vitni Hjuston, Kristina Agilera i Enrike i Hulio Iglesijas.

Trećeg dana, mladenci su goste častili ručkom u jednom elitnom restoranu, a potom se pozdravili sa njima.

Njihovo venčanje smatra se jednim od najskupljih i najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza venčanja princa Vilijema i Kejt Midlton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Jelica Matic (@cindyjelica)

Sandra je tog dana nosila elegantnu venčanicu sa potpisom čuvene Vere Vang, a prsten i minđuše bili su joj od dvadesetčetvorokartnih dijamanata.

Ovaj bračni par ima dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana, a Andrej je jedan od najbogatijih ljudi na svetu sa bogatstvom od preko 22 milijarde dolara.

Porodica Meljničenko rado letuje na jednoj od svojih luksuznih jahti, a Sandra je sada preko noći postala milijarderka, nakon što je suprug dve velike kompanije prepisao na njeno ime.

Oni poseduju i penthaus vredan 12,2 miliona dolara koji se nalazi u Central Parku u Njujorku, a imaju i vilu pod nazivom „Altair“ u francuskom Antibu. Poseduju i imanje u Sariju, u Velikoj Britaniji. Imanje je procenjeno na 24 miliona funti.

Do sada je, nakon razvoda od Bernija Eklstona, za najbogatiju Srpkinju važila Slavica Eklston, ali kako stvari stoje, Sandra ju je sada skinula sa trona.

Izvor: Nova

Italijani zaplenili mega jahtu Andreja Meljničenka vrednu 530 miliona evra (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
18 Shares
Share via
Copy link