Magazin

Nadrilekarku Olgicu promovisala i Ceca – masažom prezadovoljna, za unakažene ne zna

ceca-i-olgica-markanovic
Foto:Screenshot/Youtube/Online spotlight videos/Nova.rs

Vlasnica salona “Madero centar” Olgica Markanović uhapšena je u pokušaju da ode iz zemlje pošto je u martu ove godine grupa žena i muškaraca podnela tužbu protiv nje zbog optužbi da ih je unakazila tretmanom lica. Kako je jedna nadrilekarka uspela da zadobije toliko poverenje klijenata koje je onda i doživotno unakazila jasno je kada vidite ko ju je sve hvalio i reklamirao. Olgicu Markanović je javno preporučivala i Svetlana Ceca Ražnatović koja uživa ogromno poverenje onog dela javnosti koji se odlučuje za ovakve estetske zahvate.

Ceca je pozivala ljude da dođu na edukaciju maderoterapije, koja je bila organizovana u poznatom hotelu u Beogradu pre dve godine.

“Drage moje dame, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnikom maderoterapije, tj. brazilske maderoterapije. Svi vi koji želite negovano telo, javite se – ljubi vas vaša Ceca i Olgica”, rekla je Ceca u videu sa uhapšenom nadrilekarkom.

Svi oni koji su reklamirali i preporučivali Olgicu bili su ubedljivi.

– Ja sam žrtva. Na mom licu se nalaze opekotine trećeg stepena koje su vešto prekrivene puderom, ali koje nikada neće nažalost moći kompletno da se saniraju. Kada sam upoznala Olgicu nisam stekla utisak da ne mogu da joj verujem. Nažalost, ubedila me je u celu priču i o zaposlenima i o Centru za koji sam posle saznala da ni ne postoji. Kasnije sam saznala da nije ni registrovano da ne postoji u APR-u, nigde – ispričala je Katarina, jedna od žrtava Olgice Markanović.

Kako su domaći mediji ranije pisali, ovaj salon su na internetu reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović. Pevačica je, međutim, demantovala ove navode, tvrdeći da je reklamirala jedino masažu kod Marković.

„Nama je samo radila brazilsku maderoterapiju tela, masažu… Ništa više. Masažom smo bile prezadovoljne. Ostalo ne znamo“, rekla je Ceca.

„Ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene“, poručila je pevačica kasnije u objavi na Instagramu.

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Utvrđeno je i da je ona u dužem vremenskom periodu u „medicinsko-estetskom centru Tayas“ u Beogradu, u Drinićkoj ulici, pružala navedene usluge bez odobrenja, odnosno licence Ministarstva zdravlja, suprotno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i pravilnicima koji uređuju obavljanje te vrste usluga.

Tereti se za krivična dela teško delo protiv zdravlja ljudi , nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, piše Nova.

Prošle sedmice uhašeni su Sava Knežević i njegova majka Danijela zbog sličnih optužbi pacijenata, a zbog sumnje da su se bavili nadrilekarstvom i ugrozili zdravlje ljudi.

Uhapšena doktorka Olgica zbog nadrilekarstva, osakatila najmanje 11 žena

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link