Magazin

„Doktorka Užas“ nagrđivala stare slike devojaka u fotošopu da bi posle zahvata izgledale lepše

dr-uzas

Olgica Markanović, „Doktorka Užas“ koja je uhapšena juče kada je pokušala da pređe granicu s Hrvatskom, unakazila je više desetina žena i muškaraca u Srbiji i u Republici Srpskoj. Ona je vlasnica salona koja se predstavljala kao kozmetolog-edukator, ponekad kao lekar, a nekad i kao „doktorka estetike“.

U martu ove godine grupa žena i muškaraca je tvrdila da su unakaženi tretmanima u salonu koji drži Markanovićeva, zbog čega su podneli krivičnu prijavu protiv nje.

Blic žena donosi priču sa Željanom Milanović, jednom od njenih žrtava Jedna od žrtava, koja kaže da je mislila da je ona jedina oštećena, ali onda je igrom slučaja stupila u kontakt sa drugim ljudima koje je Olgica Markanović unakazila i napravili su na instagramu stranicu o nadrilekrastvu na kojoj su objavljivali fotografije unakaženih lica.

Željana je u medicinsko-estetskom centru “Tayas”, na Senjaku radila intervenciju podizanja kapaka. Kako devojka kaže, odlučila se za ovaj salon i za Olgicu, jer je videla na Instagramu dobre reklame koje su joj ulivala poverenje.

– Videla sam njene radove na Instagramu, mnoge poznate pevačice su je reklamirele. A onda sam kasnije saznala da je sve fotografije fotošopirala, a poznatim pevačicama davala novac da je reklamiraju”, i dodala: “Kada je objavljivala fotografije pre i posle tretmana, ona je fotošopirala prvobitne fotografije kako bi naruživala određene delove lica. Meni je iskrivila kosu na fotografijama, drugim devojkama bi krivila nos, i sve to u cilju kako bi njene intervencije izgledale bolje – priča Željana.

Željana je prošla sa trajnim ožiljcima na kapcima, ali napominje da su devojke kojima je Olgica radila nos prošle mnogo gore.

– Videla sam uživo devojke kojima je unakazila nos. One su prošle sa ubedljivo najgorim, trajnim posledicama. One imaju keloidne ožiljke. Ti ožiljci menjaju boju, izgledaju užasno.

Kada je Željana primetila da nešto nije u redu sa njenim kapcima, otišla je na kontrolu kod Olgice, ali ona ju je ubeđivala da je sve to normalna rekacija i da to tako treba da bude.

– Kada sam otišla kod nje na kontrolu, prvo mi je rekla kako je to sasvim normalna rekacija kože i da treba da mi budu smežurani kapci. Pošto mi je konstantno bilo sve gore, otišla sam ponovo na pregled, ali ona me je onda okrivila kako ja pogrešno mažem kremu, kako sam skidala krastice sa kapaka, kako ne vodim higijenu. Naravno da ništa od toga nije bilo tačno, ja sam radila upravo sve što mi je ona govorila, a ovo su bili samo njeni izgovori za neuspeh – priča Željana.

Željana je onda odlučila da ode kod drugih stručnjaka na oporavak kapaka, ali pošto su sve to skupe intervencije, pitala je Olgicu za povraćaj novca, što je ona naravno dobila.

– Odbila je da vrati novac, čak je bila i veoma neljubazna prema meni – kaže Željana.

Ova devojka dodaje kako je Olgica nju, ali i masu ostalih devojaka koje je unakazila omalovažavala preko društvenih mreža.

– Pošto odlazim u solarijum, koža mi je tamnija, ali naročito deo oko usana, a ona mi je jednom prilikom rekla kako ja nemam pojma ni o čemu, jer da znam nešto, bar bi počupala brkove – priseća se Željana.

Na kraju, ova devojka je rekla da je znala da će pravda doći kad-tad i poručila je ostalim žrtvama da nisu same i da ona vrlo dobro zna kroz šta prolaze.

Izvor: Blic žena

Zvezde koje su volele noževe: Kako ostati živ i deformisan posle 100 plastičnih operacija?

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link