Magazin

Na stadionu u Humskoj pronađen DNK jedne žrtve, vlada panika među zločincima

blic-ras-kombo-velja
FOTO: RAS SRBIJA

U kriminalnoj grupi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar zavladala je panika.

Oni su bili sigurni da neće biti obezbeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno “čistili” za sobom, međutim, kako saznajemo, DNK trag jedne od žrtava pronađen je na stadionu u Humskoj! Kada su Belivuk i Miljković to saznali počeli su da šalju pretnje i poruke upozorenja iz zatvora.

Kako “Blic” saznaje, Velja Nevolja i Marko Mesar bukvalno su do pre nekoliko dana bili ubeđeni da neće robijati.

Vođe ove svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza.

Njihov moto je – “nema tela, nema dela”, pa su Belivuk i Miljković bili, grubo rečeno, opušteni i sigurni da su se izvukli.

U početku, po hapšenju, zavodili su red po zatvoru, međutim, kako su saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo uterivanje straha je splasnulo.

Na saznanje da ima zaštićenih svedoka, šok je usledio na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu.

Mobilni telefon pronađen u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute pretnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi. Prema saznanjima “Blica” Miljković je kontaktirao i porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo “zatvoreni” su za precizne informacije šta sve od dokaza imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u ovu istragu, da je pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

– Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka – kaže za “Blic” izvor iz istrage.

Trenutno se isputuje i ko je Marku Miljkoviću, koji je prema nekoliko izvora bio režiser svirepih ubistava, doturio telefon u zatvor.

Kako “Blic” saznaje, iako je prva pomisao da je reč o nekom od zatvorskih čuvara, istraga je policiju odvela u drugom smeru.

Principi prete: “Kad se Vuk vrati bićete u NEVOLJI”

Čitajte Luftiku na Google vestima

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link