Magazin Srbija

Tamara u Vojvodini prodaje 3 kuće, 2 placa, garažu, lokal i sve to za samo 31.000 €

imanje na prodaju
Foto: Printscreen

Od onih skromnih za najviše desetak hiljada evra, do velelepnih poput onih fruškogorskih za 200.000 evra – društvene mreže u Srbiji prosto vrve od oglasa u kojima se prodaju, ali i sve češće kupuju kuće u manjim gradovima.

Među oglasima koji trenutno izazivaju najviše pažnje jeste ponuda jedne Tamare koja na prodaju nudi domaćinstvo sa tri kuće, dva placa, garažom, lokalom, pomoćnim objektima, piše Kurir.

Foto: Printscreen

Ona u svom oglasu kaže da su dve kuće odmah useljive i da su obe zidane i imaju po 105 kvadrata sa dve terase i lokalom u prizemlju koji može da se preuredi u još jedan stan. Treća od 97 kvadrata još nije završena. U ponudu ulazi i plac od 15,5 ara sa strujom, gradskom vodom i kanalizacijom i to sve u vlasništvu 1/1.

Foto: Printscreen

Na brojna pitanja gde se sve to nalazi, ona odgovara da je reč o mestu Panonija, na 13 km od Bačke Topole, koja je od Beograda udaljena nešto više od 150 km.

– Na 200 metara se nalazi jezero, šuma, prodavnice, hotel, škola… Cena je 31.000 evra, a moguća je i zamena za seosko domaćinstvo u planinskom delu uz doplatu. Svaki dogovor je moguć, poručuje Tamara.

Izvor: Kurir

Sonja je kupila kuću od blata bez struje i vode i konačno živi u miru

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

208 Shares
208 Shares
Share via
Copy link