Film Vesti

Čortanovci postaju hit destinacija leta, a glavni mamac biće Monika Beluči

monika beluci

Italijanska glumica i jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči, uskoro bi trebala da dođe u Srbiji, gde će u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića provesti kraći odmor.

Srpski glumački par ponosno je objavio da će italijansku koleginicu ugostiti u Čortanovcima.

Monika i Sloboda su se upoznale na snimanju filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice 2014. godine i od tada su redovno u kontaktu.

“Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovicima, gde imaju vikendicu”, prenosi “Blic” i dodaje da je ona ponudu prihvatila bez razmišljanja.

“Nas dve smo se fantastično skapirale, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke”, rekla je Mićalović jednom prilikom o Moniki Beluči.

Da, Sloboda je lepa, nežna, divna, ali ne na sajtu kojeg danima navode mediji

OGLAS

PARTNERI SAJTA


982 Shares
982 Shares
Share via
Copy link