Magazin Poznati

“Svaka žena je lepa, ali ako ste glupi, lepota je hendikep”: Snažna poruka Monike Beluči koju morate da pročitate

monika beluci

“Svaka žena je lepa na svoj način, ali ako ste glupi, lepota je hendikep”, smatra italijanska glumica i vanvremenska lepotica Monika Beluči.

Jedna od najlepših žena sveta, italijanska glumica i manekenka, koja trenutno promoviše film „Bitlđus“ (u režiji njenog partnera Tima Bartona) i igra u predstavi o operskoj divi Mariji Kalas, govorila je u intervjuu za Novi magazin o svojoj karijeri, ljubavi prema glumi, posetama Beogradu.

„Još od malena volela sam modni dizajn. Filmom sam počela da se bavim na nagovor nekolicine prijatelja i saradnika, u sadejstvu s mojim instinktom i radoznalošću. U početku nisam znala da li sam još uvek model, ili sam postala glumica. Želela sam da budem glumica, ali je u to bilo teško verovati. Sada su stvari legle na svoje mesto i ponude koje primam su sve zanimljivije. Moj instinkt mi je oduvek govorio da je film prostor u kojem mogu da izrazim svoj talenat. Biti glumica je sublimacija ženstvenosti“, rekla je Monika Beluči, izdvojivši filmove „Apartman“ i „Malena“ kao omiljene u kojima je igrala.

Glumica je dodala da je najviše tokom karijere naučila od svog bivšeg supruga Vensana Kasela, ali da može da bira, najviše bi volela da ponovo radi sa Robertom de Nirom zato što ga „doživljava kao svog starijeg brata“.

Govoreći o tome koliko lepota može da pomogne u životu i karijeri, Beluči je rekla da je svaka dama lepa na svoj način.

„Ako ste glupi, lepota je hendikep. Ako ste mudri i znate kako da je upotrebite, onda nije. Lepota izaziva radoznalost drugih ljudi. Međutim, kao što bi rekao Oskar Vajld, lepota traje svega pet minuta ako nemate nešto drugo da tu radoznalost zadrži. Poznajem mnogo lepih osoba čiji životi su tako strašni. Moj izgled je, svakako, uticao na moju karijeru i na moj privatni život. Ne mislim da bih napravila ovakvu karijeru da sam bila samo lepa. Režiseri vas ne zovu na kasting zbog vaše lepote, nego zbog vašeg talenta. Moja karijera je uzbudljiva, ali ljubav je na prvom mestu, pre svega ljubav vaših bližnjih. Srećna sam zato što sam voljena“, navela je ona.

Glumica je podstila da je u Srbiji bila dva puta, prilikom otvaranja Kustendorfa 2013, kao i FEST-a 2017. godine, te da bi volela da ponovo poseti Beograd da u njemu snimi neki novi film.

Ceo intervju možete pročitate na portalu Novi magazin.

Severina i Karleuša su drolje, a J. Lo i Monika Beluči su prekrasne gole

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link