Magazin

Monah Arsenije o uspehu Aleksandre Prijović: “To je seljačka muzika, a govore kako je pristojna”

arsenije
Printscreen

Monah Arsenije Jovanović govorio je o velikom uspehu Aleksandre Prijović koji je postigla.

Naime, Aleksandra Prijović već neko vreme obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a i monah Arsenije Jovanović, koji je nedavno komentarisao Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera i šokirao stavom, takođe je dao svoje mišljenje o trenutno najpopularnijoj pevačici.

– Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakav socijalna kritika. Samo telo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac.

aleksandra prijović
Foto: Printscreen

Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači kada je neko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da bude i profesor univerziteta.

Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponovana muzika je nažalost prepravila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom.

@ilija..r..vujovic

♬ original sound – Илија Р. Вујовић

– Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragojević da ustane iz mrtvih ne bi uspeo. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam poželeo da vidim tu pristojnost.

Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to video. Pristojna, a u nekom tesnom, kožnom kostimu gde se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tela vidi.

Ona izgleda kao nešto iz naučno fantastičnih filmova. Kako to može da bude pristojno? – rekao je monah Arsenije Jovanović.

Monah Arsenija otkrio 3 znaka koja ukazuju da na sebi nosimo porodično prokletstvo

Izvor: Blic

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link