Magazin

“Pusti pesme, prodala je 5 dvorančuga”: Hrvatski pevač o koncertima Aleksandre Prijović u Zagrebu

goran-bare
Printscreen/YouTube

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je pometnju u regionu – koncerti u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu su bili među najposećenijim, a na poslednjim nastupima u Hrvatskoj na bini su joj društvo pravili kolege i koleginice iz Srbije i Hrvatske.

Uz Priju su Hrvati slušali i Acu Pejovića, Teu Tairović, Lepu Brenu, Jelenu Rozgu… a u publici su se našle i rijaliti zvezde koje su dva puta dolazile na koncert, odnosno “lepotice” koje su napravile pometnju tek posle koncerta.

Sada je za hrvatski sajt Glazba.hr, u jednom delu velikog intervjua, svoje mišljenje o Aleksandri Prijović izneo i pevač Majki Goran Bare.

– Nisam čuo za dotičnu umetnicu, ali ako je rasprodala pet puta po, šta ja znam, dvadeset hiljada ljudi – svaka joj čast! Ja joj želim da još barem šest, ma želim joj da još za deset puta više obori svoj sopstveni rekord kao što Jusein Bolt obara sopstvene rekorde. A pustimo pesme sad, pesme su verovatno jako popularne čim je mogla toliko puta rasprodati dvorančugu od dvadeset i pet hiljada ljudi. Svaka joj čast!

Hrvatski pevač je tokom pandemije korona virusa ispričao je da se našao na rubu siromaštva budući da su mu bili otkazani svi nastupi i tražio je bilo kakav posao, ali mu se niko nije javio.

U javnosti i je često ranije govorio o svojim problemima i porocima, otkrio je da je bio zavisnik od narkotika i da je njegova prva supruga Mirjana preminula je od predoziranja heroinom pre 26 godina.

Iako je svašta doživeo tokom svoje bogate karijere duge skoro 40 godina, gubitak supruge s kojom je bio tek dve godine u braku najveći mu je i najbolniji udarac koji mu je život zadao. Nakon toga je, kaže, doživeo nervni slom.

– Žalim najviše za ženom. Ja sam tada doživeo nervni slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako skršilo da ne možeš izaći iz kreveta. Ne zanima te ni dete, ni roditelji, i najviše bi voleo da te nema. Kad sam to osetio, doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta – ispričao je Bare u intervjuu za TV Una i rekao kako je samo tog dana, pre intervjua, popio 27 tableta.

Njegov sin, iz braka koji se tragično završio, danas ima 27 godina i redovno se čuju, ali nisu bliski. Sin mu je završio dva fakulteta i na njega je ponosan.

A što se tiče društvenog života, rekao je da više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu, jer su svi umrli, prenosi B92.

Pazi hod, klizav pod: Zagrepčanke kao Bambi na ledu posle koncerta Aleksandre Prijović

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link