Magazin

Hrvatski novinari otkrili u čemu je tajna neverovatnog uspeha Aleksandre Prijović u Zagrebu

aleksandra-prijovic
Foto: Printscrenen Youtube Blic

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je održala pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb.

Ona je, nakon svega, rekla da joj ne bi bilo problem da zakaže i još nastupa, te da ima energije i volje da drži koncerte koliko god da treba.

O njenom uspehu priča se širom regiona, a završila je čak i u hrvatskom dnevniku, gde je emitovan prilog o njenom ogromnom uspehu. Hrvatski novinari sada su otkrili šta misle, u čemu je tajna „fenomena Aleksandre Prijović“.

– Počeli smo kad je već bio neki treći, četvrti koncert rasprodat, jer se nikad tako nešto nije tu kod nas dogodilo. I tada nam je to postalo zapravo i prilično zanimljivo, jer kao što sam malopre rekla, nijedan izvođač to do sada nije uspeo i onda smo se pitali u čemu je tajna? U čemu je fora, da se tako izrazim. Zapravo, pre koncerta sam pitala ljude koji su ovde došli iz cele Hrvatske, a i šire, i ono što je bio neki zajednički odgovor je da ono što njih privlači u Aleksandri je ta neka emocija koju ima. Čak je bila jedna gospođa starijih godina, u zlatnim godinama da se tako izrazim, koja je rekla da su tekstovi ti koji su je privukli – rekla je Dijana Kardum za „Kurir“.

Novinarka Astela rekla je i zbog čega je hrvatskim medijima Aleksandra inspirativna da pišu o njoj.

– To je krenulo nakon rasprodate prve zagrebačke Arene, onda je jednostavno postala interesantna celoj javnosti i mi smo to propratili. Prva Arena je verovatno rasprodata od onih najvernijih fanova, tako da mislim da su oni i danas ovde – istakla je ona za pomenuti medij.

“Pusti pesme, prodala je 5 dvorančuga”: Hrvatski pevač o koncertima Aleksandre Prijović u Zagrebu

Čitajte Luftiku na Google vestima

19 Shares
Share via
Copy link