moja_kravica_food_talk
allevents.in
Dogadjaji Recepti

#MojaKravicaFoodTalk2016 o najnovim trendovima u kulinarskom svetu

Moja kravica Food talk 2016 je najveća regionalna konferencija o  hrani i vinu, a održaće se 2. i 3. juna u sklopu turističkog kompleksa Ribarsko ostrvo. Raznolik program obradovaće sve ljubitelje hrane i vina, a bićete u prilici i da slušate o evropskoj kuhinji, genetski modifikovanoj hrani i da probate mnoge specijalitete.

zdrava-hrana-povrce

Slogan ovogodišnje konferencije je Food Revolution, a u skladu sa njim, posetiocima će biti predstavljene inovacije iz gastronomskog sveta, tehnike i trendovi, istraživanja publike u regionu, kao i novosti sa regionalne vinske scene. U prvom panelu imaćete priliku da čujete iskustva i mišljenje Nevene Veselinović iz Celozrno Catering-a, Krste Radović iz Mandarina Cake Shop-a i drugih učesnika. U toku dana vas očekuju i paneli u vezi sa zdravom hranom, gde će, pored ostalih, govoriti i Radovan Jokić iz TONS-a i tehnološkinja kompanije Hleb & kifle Marina Stojsković. Ostali paneli su u vezi sa novom publikom restorana u regionu i inovacijama u svetu slatkiša, gde ćete, između ostalih, imati prilke da čujete i autorku gastronosmskog bloga Kod Gabriele, kao i Branislava Kockarevića, mladog kuvara koji je bio šef kuhinje na više mesta, a ima samo 21 godinu.

U petak će program otvoriti ambasadorka Francuske Christine Moro, a uz nju će govoriti i glavna urednica kulinarskih izdanja Color Press Grupe Ženja Aćimović, kao i član Gradskog veća za poljoprivedu Goran Sečujski.

Posetioce će naročiti obradovati Experience zone gde će moći da probaju hranu i vino od preko 20 izlagača. Takođe, u okviru Experience zone, biće napravljen i vojvođanski švedski sto koji će organizovati udruženje Bač u srcu Bačke, koji je inače partner konferencije.

hrana-recepti
pixabay.com

Na kraju dana posetioce će u restoranu Alaska barka zabavljati i poznati bend Apsolutno romantično.

Kotizacija na dan konferencije će koštati 12 000 dinara, a obuhvata sva tri obroka i besplatan prevoz za posetioce iz Beograda. Celokupan program konferencije možete pogledati na linku.

Konferencija Moja kravica Food Talk održava se uz podršku grada Novog Sada, turističke organizacije Novi Sad i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, a ovogodišnja konferencija je četvrta po redu.

Pročitajte više o radionicama kuvanja u Novom Sadu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš