Beograd

Belgrade Food Show – jedistvena poslovna prilika za kompanije iz Srbije

U hotelu Crowne Plaza, 5. i 6. novembra održaće se Belgrade Food Show, jedinstveni biznis događaj – kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima.

Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje ovaj dvodnevni događaj sa tendencijom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Zainteresovani izlagači i posetioci imaju priliku da se prijave putem zvaničnog sajta.

Događaj će okupiti mahom domaće ali i regionalne proizvođače, kupce i distributere visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda.

Na konferenciji, kroz učešće eminentnih evropskih i domacih stručnjaka i kompanija, moći će da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima.

Prvi dan, 5. novembar, rezervisan je za konferenciju i ceremoniju svečanog otvaranja, nakon čega će uslediti panel diskusije i prezentacije.

Stručnjaci iz ove oblasti govoriće o najnovijim svetskim trendovima, perspektivi i prilikama za srpsku prehrambenu industriju, kao i savetima za siguran i dobar put ka novim tržištima.

Sajam će drugog dana, pored konferencijskog dela koji će biti okrenut primerima dobre prakse, izazovima i mogućnostima iz ugla kupaca i proizvođača, biti namenjen za biznis sastanke (B2B) sa potencijalnim kupcima.

„Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za predstavnike industrije da steknu nova znanja i predstave svoje jedinstvene proizvode.

Ovo je prvi događaj ove vrste a broj kompanija koje mogu da učestvuju je ograničen.

Trenutno, prednost imaju kompanije koje izvoze ili su spremne za izvoz viskokvalitetnih proizvoda od voća i povrća, inovativnih mlečnih proizvoda i premijum mesnih proizvoda.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i posetite naš sajt sa više informacija o događaju i prijavljivanju“ – izjavio je Robert Čoban, predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane.

Ovakvu inicijativu Asocijacije za promociju srpske hrane podržao je USAID Projekat za konkurentnu privredu.

#BookTalk2018 – 28. septembra na tri lokacije u Novom Sadu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link