Magazin

Bile su odlične u krevetu: Srđan Mobi (small) Dik o vezama sa Anom Stanić i Aleksandrom Perović

srđan mobi dik
Foto: Printscreen YT

Frontmen Mobi Dika, Srđan Čolić, stekao je veliku popularnost devedesetih godina prošlog veka, nakon što je grupu osnovao 1993.

Ana Stanić u grupu je došla 1994. i u njoj se zadržala do 1998, kada je započela solo karijeru. Na upražnjeno mesto došla je ubrzo Aleksandra Perović.

Foto: Printscreen YT

Pevač je pre nekoliko godina priznao da je sa obe pevačice imao više od poslovnog odnosa, piše Nova.rs.

– Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece, rekao je Srđan za domaće medije.

Odao je i detalje odnosa sa obe pevačice.

– Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice – rekao je svojevremeno za Kurir.

On je dodao i da je često zbog svojih ljubavnica imao probleme sa opasnim momcima.

– Mrko su me gledali do skoro. Nisu me voleli. Stalno sam molio te žene „Nemoj da pričaš da sam dobar i slično. Kaži da sam grozan, da mi je mali, reci da nemam pojma“. To su mnogo bogati i moćni ljudi, šta treba da me mrze što mi je veći ili što mogu duže, rekao je muzičar.

Foto: Printscreen YT

Grupa Mobi Dik je prestala da peva u istom sastavu 2001, kada je Aleksandra napustila grupu i započela solo karijeru. Pojavila se u rijalitiju Survivor pre više od deset godina, a potom se potpuno povukla. Ona je u međuvremenu počela da predaje na Fakultetu za sportski menadžment. Sa partnerom Bobanom Jablanom ima sina.

Iako se više ne bavi muzikom, Srđan je ostao u umetnosti, a upravo on stoji iza brojnih crtaća:

– Samo filmovi. Tu sam se pronašao jer ne moram da putujem, jer sam, na kraju krajeva, odrastao sa glumcima, poznajem profesiju glumaca i lako se snalazim u komunikaciji s njima, iskreno – mnogo lakše nego sa estradom, priznao je on jednom prilikom.

Jedino je prva pevačica grupe, Ana Stanić nastavila da plovi estradnim vodama. Ona iza sebe ima karijeru dužu od dve decenije. Od 2010. je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

Izvor: Nova.rs

Dr Iggy 90-ih imao privatnu jahtu i zaradu od 40.000 maraka, danas živi skromno i čeka da prođe pandemija

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
524 Shares
524 Shares
Share via
Copy link