Magazin

Milanu zbog neobične dijagnoze mnogi muškarci zavide, a on svoju muku ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju

milan-petrovic

Milan Petrović ima neobičnu dijagnozu, preterani polni nagon, zbog koje mu mnogi muškarci zavide, a on kaže “Ne daj Bože nikome”

Mnogi muškarci bi želeli da su u Milanovoj koži kada se pomene činjenica da mu erekcija traje 28 sati.

Međutim, retko ko je svestan njegovog problema. Na srpskom on je Milan Petrović, na latinskom on je dijagnoza Cupido sexualis enormis (preterani polni nagon).

Jedan jedini takav u Srbiji, možda i Evropi, prvi put otvoreno govori o svojoj natprosečnoj muci, konstantnim erekcijama i činjenici da mu nijedna terapija nije dala nikakve rezultate, ali i da za nju najčešće nema novca.

– Nasledio sam sa muške strane i jednostavno moram po nekoliko puta na dan da masturbiram – kaže Milan Petrović iz Trstenika, koji možda čak i jedini u Srbiji, a možda i u Evropi, boluje od konstantnih erekcija.

Sve je počelo dok je Milan bio srednjoškolac

– Morao sam više puta u toku jednog časa fizičkog da idem do toaleta zbog problema sa erekcijom. Tada se sa roditeljima nije pričalo o s*ksu, prvi put sam otišao na kliniku u prvom braku, još mi se dete nije rodilo – priča Milan za Una TV.

Kako kaže, u više navrata činilo mu se i da neće preživeti.

– Mislio sam da mi neko medicinski pomogne! Bilo me je sramota i trpeo sam te bolove! Jednom me je bivša žena spasla kada je zvala Hitnu! Čuo sam na klinici da imam isti problem kao Majkl Daglas – kaže Milan.

Njegov problem sa erekcijom ne bira ni mesto ni vreme.

– Dešavalo se i na slavi da se desi! On se uvija od bolova, završava i u Hitnoj – kažu Milanovi prijatelji.

Kako Milan kaže, u jednom danu, imao je čak i 26 masturbacija.

– Najduža erekcija trajala je 28 sati! Ako ne mogu da doživim orgazam krene sve da me boli, kada bih imao odnose desetak puta dnevno manji bi problem bi bio. Ja sam mnogo emotivan sa ženama… Ništa ružno sa mnom žene neće da dožive, samo lepo! – kaže Milan.

Milan se već 9 godina leči u KBC Dragiša Mišović, ali za sada lek za njega ne postoji. Terapija je toliko skupa da on veoma često ne može da izdvoji novac za to.

– Nema šanse da to priuštim sebi! Injekcija koja bi rešila moj problem košta 10.000, ali se prima svake treće nedelje! Voleo bih da mogu da funkcionišem normalno, a ne pod bolovima – kaže Milan.

“Izlečenje nije moguće”

Kako kaže, veruje da izlečenje nije moguće!

– Nosim i torbicu, dole ispod… Recimo, mene u glavi tera samo o tome da razmišljam… Više puta me je u životu bilo stid zbog problema koji imam. Jer nije lako, meni je čitav život mučenje i u više navrata sam mislio da neću da preživim… Pa, kako da vam kažem, zavisan sam od s… – kaže Milan pokušavajući da objasni stanje koje je mnogim ljudima prosto neobjašnjivo.

Milan je posvedočio i da ima polni organ natprosečne veličine, ali nije želeo da kaže koliko tačno sem da je prilično više od 20 cm.

Milan iza sebe ima dva braka i dvoje dece. A jedini cilj u izlečenju vidi to što bi mogao da pomogne deci.

– Nema gde mi se to ne događa, na bazenu, sportskim terenima, košarci, fudbalu pa moram da batalim trening, a najgore u gostima ili negde na slavi, to je strašno – kaže Milan.

Jednom se desilo i da je jedva ostao živ zbog erekcije, a kada mu se ona desi, on je gotovo uvek zgrčen od bolova, a koči mu se i noga.

– Po 90 tona cementa ja istovarim sa šlepera i nisam nimalo umoran – kaže Milan, a njegovi drugovi svedoče o njegovoj ogromnoj telesnoj snazi.

Jedini je u Srbiji, a na klinici su mu rekli da je jedini takav možda i u Evropi.

U njegovoj odluci da javno kaže svoju muku podržali su ga svi prijatelji koji kažu da je borac i veliki pozitivac. Oni znaju sa čime se Milan bori i da mu nije lako.

– Ja sam mnogo emotivan prema ženama, po kući sve radim, spremam… Meni žena treba samo radi… – iskren je Milan koji bi dnevno mogao da ima od 5 do 10 odnosa.

Milan kaže da je oslonac svojoj deci, da mu je velika želja da bude uz njih, da im pomogne i da bi rado i stalno primao tu injekciju koja mu pomaže, ali da jedna košta 10.400 dinara, a prima se svake treće nedelje.

– Naravno, da imam novac ja bih sve to pio i primao jer bih voleo da mogu da funkcionišem normalno, da radim normalno, a ne pod bolovima – priča Milan.

Kaže da često plače, a jedino ga drži to što su mu deca uvek na prvom mestu i što želi da uvek bude uz njih.

Milan je često u bolnicama u Beogradu i nada se pomoći i hormonskoj terapiji koja bi mogla da mu makar malo smanji muke.

Često se muškarci šale na njegov račun pa kažu: “prebaci malo meni to što ti imaš”. Bilo je užasnih situacija u krevetu, gde žene jedva izdrže njegova nagone, a Milan kaže: “Ne daj Bože nikom”.

Major Helena je nakon 22 godine supruzi sa kojom ima 4-oro dece priznala da je žena zarobljena u telu muškarca

Izvor: Stil/Una TV

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link