Magazin

Pevač Miki Mećava, bez odobrenja i zaštitne opreme, napustio Kovid bolnicu

Juče (13. jul) oko 18.30 časova iz Kovid bolnice “Arena” bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao je pevač Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava, pišu beogradski mediji.

Nakon priča da policija traga za njim, oglasio se i on, a evo kako se oseća:

– Danas mi je bilo normalno da idem, 14. dan. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno, bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja. Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Terapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje” rekao je Mećava, a prenose Novosti.

Podsetimo, Miki se pre nekoliko dana javio iz bolnice, rekavši tom prilikom da mu je mnogo teško i da kroz ovako teško iskustvo nikada nije prošao.

Nekoliko dana kasnije je u emisiji uživo, apelovao na ljude da se čuvaju i da budu savesni, ali izgleda nije izdržao da ostane disciplinovan.

Kovid parti na Staroj hirurgiji: Policija, pečeno prase i gajba piva

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
19 Shares
Share via
Copy link