Magazin Poznati

Miki iz Kupinova je od 11 rialitija zaradio 500.000€, sad je prizetko u ženinoj kući

Miki Đuričić
Foto: Pink.rs

Miki Đuričić je poznati pčelar iz Kupinova. Slavu je dobio učešćem u prvom Velikom Bratu, a karijeru je nastavio istim putem, uz kratke izlete u kulinarstvo i ugostiteljstvo.

On je u razgovoru sa reporterom Blica priznao da je za 16 godina i od 11 rijaliti programa u kojima je učestvovao zaradio oko 500.000 evra.

Trenutno, kako kaže, živi sa ženom i detetom kod oca u Kupinovu, a uskoro planira da porodično preseli u Inđiju, gde supruga ima kuću i stalni posao.

– Posle prvog “Velikog brata” sam snimio dve reklama i uradio neke poslove gde sam uzeo 100.000 evra, pa sam radio kao menadžer, radio u sam u mnogim emisijama, imao sam velika primanja. Svuda sam davao otkaz, zasitim se svega. Nije mi novac toliko bitan ako se ne osećam dobro u tome. Unazad 16 godina jeste prošlo kroz moje ruke 500.000 evra, ali od svega zajedno što sam zarađivao, ne samo honorari od rijalitija – otkrio je Miki, koji se totalno promenio.

– Uveče ne izlazim. Nisam bio u Beogradu ne pamtim, odem do Zemuna. Nije me samo očinstvo promenilo, zavisilo je dosta i od supruge koja je imala dosta razumevanja, imamo iste hobije. Svako treba da se ženi iz svog kraja, taj način razmišljanja nam je sličan. Često mi kaže da je podsećam na njenog oca. Zbog deteta sam postao odgovorniji prema novcu i životu. Na sebe sam znao da trošim dosta, sada razmišljam o budućnosti – iskren je Đuričić i dodaje da će se uskoro preseliti.

– Mnogo volim Kupinovo, nažalost zbog deteta i porodice smo prešli u Inđiju. Supruga tamo ima kuću i radi u dve srednje škole i dete ide u vrtić tamo. Sutra će imati više mogućnosti. Najbolji drug i rođak iz mladosti mi je iz Inđije i živi jako blizu mene. Živeo sam 10 godina u Beogradu, 10 u Novom Sadu, dolazićemo ovde vikendom – rekao je Miki i dodao da nije učestvovao u kupovini kuće:

– Supruga je nasledila i pola isplatila od njenog novca. Nemam problem sa tim, zajedno živimo. Poenta je da mojoj porodici bude lepo. Nisam bio zagovornik porodičnog života i mislio sam da se neću ostvariti kao roditelj, sada mi jako prija taj život.

Izvor: Blic

Nova scena brutalnog nasilja u Zadruzi, iz sve snage ošamario trudnu ženu (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

598 Shares
598 Shares
Share via
Copy link