Magazin Srbija

Učesnik otužnog rijalitija surovo izvređao ženu u sred emisije: „Pijan je 100% života“ (VIDEO)

provodadzija uvrede

Internetom često kruže isečci iz emisije koja za cilj ima upoznavanje emotivnog partnera i naposletku sklapanje braka. Situacije u kojima se zadese učesnici uglavnom su benigne i često nasmeju publiku, ali ovaj put ponašanje jednog učesnika izazvalo je suprotan efekat.

Naime, tokom emisije „Provodadžija“ jedan kandidat je brutalno uvredio ženu koju je upoznao i to na samom početku razgovora.

Gospođa je prišla potencijalnom novom partneru i ljubazno se predstavila, kada je učesnik počeo da mumla i prevrće očima, a potom se drsko obratio njoj, ali i voditeljki emisije.

– I šta da pričamo? Kol’ko imate godina? – pitao je čovek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne veruje.

– Ovo je strašno! Pa vi imate preko 70. Zašto lažete. Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela? – obratio se, polurazgovetno, voditeljki emisije, koja je pokušala da ga smiri, a potom stala u odbranu učesnice Rade.

– Dajte molim vas, televizijo, ne rešavajte mi neke babe, ona može da kaže i da ima 35. Ne mogu od tebe da očekujem neku dužu vezu, da znaš – nastavio je sa uvredama i razbesneo publiku koja je u komentarima urnisala nepristojnog kandidata.

„Kakav balvan“, „Lik je pijan 100% života“, „Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane“, neki su od komentara.

Izvor: Blic

Miki iz Kupinova je od 11 rialitija zaradio 500.000€, sad je prizetko u ženinoj kući

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

70 Shares
Share via
Copy link