Magazin

Mlada Milica je danas dobila krov nad glavom. Ponosi se, Srbijo

milica kemez
Foto: Printskrin/ YouTube

Srbija je sinoć dobila pobednika Zadruge po ko zna koji put. Znamo da će se rijaliti nastavljati u nedogled sve dok ima Vas koji gledate a o vama koji glasate, da ne govorimo. Vaše su pare, imate pravo da ih bacate na šta vi misite da je zgodno.

Red XXL silkona, lažnih osmeha i prevelikih usana pa red šljokica gledao je narod na zadrugarskoj verziji crvenog tepiha. Spoj interesantnih standarda ženske lepote i promocija pravih životnih vrednosti nekako, ukomponovana u vašarsku atmosferu proglašenja pobednika obeležili su kraj ove šarade.

U senci je ostala pobeda majke jedne od ranijih zvezda Zadruge jer sinoć je Srbija svojim glasovima obezbedila montažnu kuću drugoplasiranoj Milici Kemez.

Devojka nije imala gde da ode nakon proglašenja pobedinka i kraja takmičenja, a kuća koju je osvojila, posle skoro decenije podstanarskog života, za nju je ostvarenje sna.

Međutim, Milici su fanovi iznajmili i stan na godinu dana, o čemu devojka ništa nije znala te zapravo nije morala da se brine da će spavati na ulici. Uveseljavala je narod 10 meseci te su joj se odužili u velikom stilu.

Sreći nikad kraja, mlada Milica ima krov nad glavom, što iznajmljen, što montažni, koji će smestiti negde van grada, jer joj je to životna želja.

Drugoplasirana zadrugarka namerava da napiše knjigu o svom životu, a tome se sugrno niste nadali. Nije kao da svak danas piše knjige, posebno ne pobednici Zadruge koji se takmiče… ne znamo u čemu tačno.

Ruku na srce, u moru nakaradnih likova koji su nekakva poznata lica, ova mlada devojka je možda i svetla tačka izvitoperenog rijaliti sveta. Ostavljena sa samo tri godine u domu, snalazila se na razne načine te je ovaj dom koji je osvojila utešna nagrada za stvari koje nijedno dete ne bi trebalo da doživi.

Ujedno, rijaliti programi su nešto što nijedno dete ne treba da doživi. Ako imate malo savesti, makar im to uskratite, kad porastu ih svakako čeka rijaliti zvani život u Srbiji.

Deca ostaju u prisilnom okruženju rijalitija, država zaštitila Pink, Hepi i program pun nasilja

257 Shares
257 Shares
Share via
Copy link