Srbija Vesti

Željko Mitrović vraća “Farmu” na male ekrane

željko mitrović farma
Foto: printscreen/TV Pink, printscreen/Instagram

Srbija dobija još jedan rijaliti program – Željko Mitrović vraća “Farmu” na male ekrane.

Vlasnik televizije Pink, posle brojnih spekulacija o ukidanju rijaliti programa nakon uznemirujućih scena koje su emitovane poslednjih godina u okviru „Zadruge“ i burnih reakcija koje je sadržaj programa izazvao, rešio je da vrati još jedan rijaliti program koji se godinama emitovao na pinku – „Farmu“.

„U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju ‘Elitu’ a na Narodnoj TV ‘Farmu’“, napisao je Mitrović na Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/C7OUvsnCaHX/

Rijaliti „Farma“ krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona emitovana je 2016. godine. Sa druge strane, „Zadruga“, ove godine pod nazivom „Elita“, već sedam godina se emituje na televiziji Pink i nedavno je najavljena osma sezona.

Iako su protiv nasilja i negativnih modela ponašanja koji se emituju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ustali su i stručnjaci, ali i građani koji su se nedeljama mirno borili protiv ovog velikog društvenog problema protestima, adekvatne rekacije su izostale, te umesto ukidanja rijalitija, dobili smo još jedan koji će verovatno po sadržaju biti sličan spornom programu nekada „Zadruge“, danas „Elite“.

Broje javne ličnosti bile su deo „Farme“, a ovo iskustvo ostalo im je u izraziro negativnom sećanju.

Ostatk teksta i njihova iskustva čitajte na portalu Nova.

Željko Mitrović podigao kredite u vrednosti od 36 miliona €, a tu problemi tek počinju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link