Magazin

Mama metalika deci dala imena Slayer, Pantera i, naravno, Metallica

mama metalika

Novinar sa Novog Zelanda i autor Netfliksovog kontroverznog dokumentarca ‘Mračni turista’ (Dark Tourist) objavio je na svom Tviter profilu da je jedna majka iz te zemlje deci dala imena Metallica, Slayer i Pantera.

– Ponosan što izveštavam da je majka sa Novog Zelanda svoju decu nazvala Metallica, Pantera i Slayer – napisao je Farrier na svom Tviteru.

– Rekla mi je: ‘Nije lako podići tri najteža benda’.

Farrier je dalje rekao da je video izvode iz matične knjige rođenih za svo troje dece i priznao da je u početku bio sumnjičav, posebno nakon što je primetio da je Metallica imala srednje ime „And Justice For All“, u čast nagrađivanog četvrtog albuma istog benda.

– Obratio sam se generalnom sekretaru, pitajući ga da li postoje ograničenja za davanje imena bebama po imenima bendova ili albumima – napisao je Farrier.

Novozelandski generalni sekretar Džef Montgomeri odgovorio je da „ne postoje ograničenja za imenovanje beba po bendovima ili albumima, sve dok se reč koja se koristi generalno ne smatra uvredljivom ili ne podseća na zvanični čin ili titulu“.

Farrier je podelio fotografiju žene i uključio sledeću poruku: Mislim da je važno napomenuti (kao što možete videti na fotografiji u mom članku) da je ova majka takođe veliki ljubitelj samostrela, koji su takođe zaista metalni, i ona je zaslužuje naše potpuno i potpuno poštovanje zbog ovoga (i zbog vaspitanja troje dece).

Roditelji smenjuju direktorku škole zato što je fan Iron Maidena

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link