Beograd Magazin

Srbija, zemlja u kojoj se umesto policije zove N1 (VIDEO)

Sinoć su u Novom Sadu i Beogradu zabeleženi brojni slučajevi konflikta stanara zgrada sa kojih su organizovane grupe momaka palile baklje i preko razglasa puštale parole protiv Đilasa.

U Novom Sadu je intervenisala policija, ali momci nisu privedeni, jer su navodno imali dozvole za kretanje tokom policijskog časa. 

Jedan predsednik stanara iz Novog Sada je danas otkrio kako je naivno poverovao da će sa krova njegove zgrade puštati „Na lepom plavom Dunavu“. 

U Beogradu je takođe bilo neobičnih situacija.

Danas je na tviteru osvanuo video u kom se stanari jedne zgrade na Karaburmi suprotstvaljaju mladićima koji hoće da sa njihovog krova pale baklje i puštaju razglas.

Možda to i ne bi bilo „toliko“ neobično, da su stanari vikali „Zovite policiju!“. Umesto toga čulo se  – Zovite N1! Sve se to dešava tokom policijskog časa, kada je na snazi potpuna zabrana kretanja.

Osim što ovakve situacije pokazuju nesdvosmislenu nervozu među građanima, njihove međusobne podele, zauzimanje strane, ovo je nažalost pokazalo i koliko nepoverenje imamo u policiju i instuticije naše zemlje.

Srbija, zemlja u kojoj se umesto policije, zove televizija N1. Ona „američka televizija“ koju vodi „šiptarski i albanski plaćenik“ i za koju rade novinari koji pokušavaju da izvrše atentat na predsednika pokazujući mu ekran mobilnog telefona.

Predsednik se usrao.

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

316 Shares
316 Shares
Share via
Copy link