Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

Direktan hod svih planeta našeg neba će u martu 2021. zasjati punim sjajem. Redak astrološki događaj počeo je 22. februara i trajaće 64 dana, a astrolozi ga označavaju kao period blaženstva na svim poljima.

Period kada su sve planete direktne je izuzetno povoljan period za počinjanje novih ljubavi, postavljanje novih poslovnih planova i finansijskih ciljeva. Tokom marta možemo biti prilično sigurni da se ništa iz prošlosti neće iznenada pojaviti i zasmetati.

Astrološki gledajući, sada imamo zeleno svetlo da pokrenemo svoje najvažnije planove i da odmah primetimo napredak. Vreme sada protiče brže, trepnite i promaći će vam.

Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton će biti u elegantnom i harmoničnom hodu napred sve do 27. aprila. Zato, smelo prigrlite budućnost i slušajte svoju intuiciju.

OVAN

Ljubav

Zauzete Ovnove očekuje mesec ispunjenja ciljeva sa voljenom osobom. To znači da ćete se ovog meseca ohrabriti i ispuniti svoje želje. Možda ćete započeti zajednički život, možda ćete razmišljati o kupovini novih kola ili nekretnine, piše Mogujatosama.

Smireni ste, imate poverenja u partnera i odišete harmonijom. Pred kraj meseca, može doći do kraćih, burnih svađa i neslaganja. Slobodni Ovnovi ne žele da prihvate da im se ništa ne dešava na ljubavnom polju, pa će biti u potrazi za novim avanturama.

Moguće je da ćete obnoviti vezu iz prošlosti.

Posao

Mart će biti za vas veoma stresan i težak mesec što se tiče karijere. Imate utisak da zaslužujete više, pa nesmotreno možete da ugrozite sadašnji položaj na poslu. Ishitrenih postupaka treba da se suzdržavate, kako ne biste došli u situaciju da morate svima da objašnjavate da niste krivi.

Negujte dobar odnos sa kolegama.

Nezaposleni Ovnovi mogu da dobiju odlične ponude iz oblasti IT-a.

Zdravlje

Budite umereni u svemu i idite redovno na preventivne zdravstvene preglede.

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija je vulkan strasti

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link