Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

STRELAC

Ljubav

Strelčeve u martu očekuju promene na ljubavnom polju, posebno ako su u braku. Postali ste netolerantni na laži i manipulaciju, pa ako osetite to od strane svog partnera, moguće je da će doći do ozbiljnih svađa i razmirica.

Spremni ste na kompromise i na duboke razgovore koji će dovesti do rešavanja problema u vašoj vezi. Svesni ste da je za sve potrebno vreme i trud.

U ovom periodu je najbolje da se posvetite sebi i preispitate svoje stavove. Ako ste u mogućnosti, idite na kratak odmor gde ćete uspeti da saberete svoje misli.

Ako ste slobodni, ovog meseca nećete ulazi u ljubavnu vezu jer vam odgovara da budete sami i da slobodno vreme provodite sa prijateljima.

Posao

Poslovna sfera je odlična u martu i prilike treba da iskoristite na najbolji način. Ako želite da radite u inostranstvu ili da obnovite poslovne veze sa nekim iz dalekih zemalja, sada je pravo vreme da to učinite.

Značajan pomak i usmeh očekuje se na poljima edukacije, menadžmenta i prodaje. Budite sigurni u sebe i borite se za svoje ciljeve. Bićete ponosni na sebe ako ostvarite zadate ciljeve i ispunite zadatke.

Finansije su stabilne i time ste zadovoljni.

Zdravlje

Zdravlje je dobro i stabilno, imaćete dosta energije.

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija je vulkan strasti

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link