Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

BIK

Ljubav

Zauzete Bikove u martu očekuje miran period na ljubavnom polju. Više ćete izlaziti, više ćete se družiti i bićete generalno zadovoljni sa odnosima sa bliskim ljudima.

Partner vas razume, ali ne može često da toleriše promene ponašanja i raspoloženja. Nekad je najbolje da se osamite i da se posvetite sebi. Ako to ne uradite, veća je verovatnoća da ćete upadati u razmirice, svađe i da ćete se vraćati u prošlost i na nerešene probleme.

Slobodni Bikovi imaju želju da započnu ozbiljnu vezu i moguće je da će nepromišljeno to i raditi. Vođeni strastima, mogu da uđu u vezu koja nema nikakvu budućnost.

Posao

Što se tiče poslovne sfere, pred vama su novi projekti i novi zadaci. U startu, treba da iskalkulišete da li ste spremni na nove izazove.

U suprotnom, može da se desi da počnete da radite, pa da naprasno odustanete, jer nećete moći toliko obaveza da podnesete.

Poboljšanje se značajno oseća u pravnim i administravnim poslovima. Finansije i dalje osciliraju, savetuje se da ne ulazite u dugove i pozajmice.

Zdravlje

Osetljivi ste. Čuvajte se prehlada i virusa.

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija je vulkan strasti

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link