Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

VODOLIJA

Ljubav

Zauzete Vodolije imaju priliku da poprave odnos sa svojim partnerom. Bolje se razumete i lakše komunicirate. Imaćete veću želju i potrebu da više vremena provodite zajedno.

Bićete fokusirani na planiranje budućnosti i na nove projekte, bilo da je reč o novom poslu, hobiju ili kupovini nekretnine. Ti planovi vas motivišu na nastavite dalje i budete jedno drugom podrška.

Ako ste slobodni, ovog meseca ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih tema. Moguće je i da će vam se bivši partneri vraćati u život, i to bi trebalo da izbegavate, jer se ponovo možete razočarati.

Posao

Kada je reč o karijeri, mart je za vas mesec u kome ćete započeti mnogo novih projekata, radićete na više strana. Istina je da ćete u jednom trenutku biti veoma umorni, ali rad će se isplatiti!

Moguće je napredovanje na sadašnjem poslu, ali i dobijanje ponuda za nove poslove. Sada je trenutak da vidite kojim će tokomići vaša karijera i na šta želite da se usmerite.

Finansije se poboljšavaju, savetuje se umerenije trošenje novca.

Zdravlje

U martu pripazite na alergije, na bolesti sinusa i respiratornih organa.

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija je vulkan strasti

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link