Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

JARAC

Ljubav

U junu ćete osetiti sreću i mir na ljubavnom planu. Posle mnogo razmirica i nezadovoljstva, možete konačno da se opustite i da se prepustite partneru.

Prijalo bi vam zajedničko druženje, više izlazaka, više uživanja u svom domu. Najverovatnije ćete uspeti da otputujete negde krajem meseca.

Zvezde su vam naklonjene kada je u pitanju komunikacija, pa je dobro da poboljšate odnos sa svojim prijateljima, saradnicima i bliskim ljudima.

Na pomolu su lepe stvari, i na vam je samo da mislite pozitivno i da budete relaksirani.

Slobodni Jarčevi ovog meseca neće ulaziti u novu vezu, ali će imati dovoljno ponuda, da će moći da razmisle o potencijalnim partnerima.

Posao

Možete čak očekivati povećanje vašeg sadašnjeg posla i potvrdu o priznanju. Stoga ćete verovatno biti srećni što ćete dobiti i novčanu zahvalnost i priznanje.

Kako se karijera razvija, tako se razvijaju i vaše ambicije, pa ovo svakako nije trenutak da se opustite i da stvari prepustite slučaju.

Zvezde pružaju podršku kada su u pitanju studije, započinjanje novih kurseva – generalno oblast znanja je u porastu ovog meseca i to možete iskoristiti i za poslovne prilike i za građenje novih poslovnih odnosa.

Finansijska situacija je stabilnija i veoma je važno da u ovom periodu štedite i da napravite fond koji ćete u budućnosti trošiti.

Zdravlje

Osetljivi ste, podložniji infekcijama.

Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

399 Shares
399 Shares
Share via
Copy link