Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

BIK

Ljubav

Imate izvrsnu priliku da se oslobodite emocionalnog prtljaga, i da otvorite svoje srce za sadašnjeg partnera. Imaćete osećaj da ste se oslobodili velikog tereta, i konačno ćete biti opušteniji, radosniji i puni pozitivne energije.

Postajete u junu neodoljivi i šarmantni i partner je oduševljen tim promenama. Bez obzira na vaš trenutni ljubavni status, imate puno mogućnosti! Treba da poradite na komunikaciji i na odnosima sa porodicom, jer su moguće svađe, rasprave i zadiranje u prošlost.

Slobodni Bikovi imaju priliku za upoznavanjem nove osobe, polovinom juna. Vrlo ste direktni i nećete mnogo čekati. Ako vam se osoba svidi, lako ćete zaploviti u ljubavnu vezu.

Posao

Posle mnogo vremena, osetićete pokretačku energiju! Ovo je vreme kada možete uspostaviti nove veze i lista kontakata se može dramatično proširiti.

Poslovne mogućnosti se samo nižu i vreme je da ih pravilno rasporedite i iskoristite. Bićete zaista u svom elementu i spremni ste da preuzmete kontrolu nad svojom sudbinom. Međutim, moglo bi doći i do nekih neuspeha u vezi sa putovanjima, u vezi studija ili možda objavljivanjem knjige.

Finansije i dalje osciliraju, ali ste na veoma dobrom putu da organizujete trošenje novca i da napravite fond za štednju.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, preporučuje se da odradite nalizu krvi i da proverite koji vam vitamini nedostaju.

Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

399 Shares
399 Shares
Share via
Copy link