Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

RIBE

Ljubav

Odnos sa partnerom je narušen, i moguće je da će doći do razilaženja. Nekada je dobro da preispitate sebe pre nego što donesete važne odluke i radikalno pristanete na promenu.

Kada prebrzo donesete odluku, možete se zbog nje kajati u budćnosti. Ribe koje savladaju ovaj težak period, mogu da očekuju poboljšanje komunikacije sa partnerom i da porade na problemima koji su se stvorili. Imaćete podršku od prijatelja.

Slobodne Ribe se premišljaju da li da započnu novu vezu ili da još malo uživaju u blagodetima solo statusa.

Šta god da odlučite, nećete se pokajati, jer ste sigurni u svoje odluke i jako vam je važno da prvo dobro upoznate potencijalnog partnera.

Posao

Bićete energičniji, hrabriji i čak ćete moći da se držite svojih poslovnih odluka u potpunosti. Veoma je dobra prilika da stabilizujete svoj posao i da uradite sve što možete kako biste obezbedili i osigurali svoj trenutni položaj.

Zvezde će vam biti naklonjene ukoliko radite u državnim ustanovama, u banci ili se bavite kreativnim poslovima ili umetnošću. Ako imate hobi o kom se već dugo premišljate kako da ga unovčite, sada je pravo vreme da isprobate sve mogućnosti koje vam se pružaju.

Dosta ima prilika za finansijske dobitke i treba ih pametno iskoristiti.

Zdravlje

Vreme je za dijetu pravilne ishrane. Poradite na svom zdravlju.

Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

399 Shares
399 Shares
Share via
Copy link