Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za jun 2021. godine

VAGA

Ljubav

Otvoreni ste za nova ljubavna poglavlja i spremni ste da svoju vezu podignite na viši nivo. Moguća su preseljenja, razmišljanja o kupovini zajedničkih nekretnina ili o proširenju porodice.

Veoma je važno da u ovom periodu budete sigurni u svoje odluke i da razmislite o sebi, svojim potrebama i ulozi u budućnosti. Važnije nego ikada jeste što imate podršku partnera i što možete da računate i na pomoć prijatelja, porodice i voljenih ljudi.

Osećate se zadovoljno, ispunjeno i spremno za promene. Slobodne Vage mogu da očekuju u junu udvaranja od strane suprotnog pola, ali još uvek niste spremni za ulazak u novu ljubavnu vezu.

Posao

Ovo je prilika da istražite svoje mogućnosti, razgovarate o planovima sa drugim zainteresovanim ljudima i krenete u inspirisane ideje za nove projekte. Ako volite pisati ili predavati, ovo bi takođe moglo biti  vreme kada ste traženi.

Mogućnosti za nove poslovne saradnje sada su na svakom koraku i važno je da odlučite u kom pravcu želite da se kreće vaša karijera. Imaćete priliku i da pronađete dodatni posao, i upravo može to da bude dodatni izvor prihod.

A ako ste spremni da uložite vreme i energiju u solidnu priliku, mogli biste dobiti dobar povraćaj. Finansije su stabilnije, pa mnoge stvari sada sebi možete da priuštite i da uživate u plodovima rada.

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljama.

Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

399 Shares
399 Shares
Share via
Copy link