Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

RAK

Ljubav

Slobodni Rakovi će se početkom meseca ponašati neuobičajeno za njih,stoga nemojte se iznenaditi ako vas privuče osoba koja inače ne bi. Rakovi koji su u vezi će se oko 4. avgusta dodatno zbližiti sa partnerom. Do sredine meseca može doći do razmirica, ali zapamtite da u vezi ne mora svaka bitka da bude dobijena.

Posao

U avgustu ćete raditi na povezivanju sa pravim ljudima, imajte na umu da će ljudi pre uraditi nešto ako sami odluče, stoga budite mudri i suptilno ih navedite da urade nešto za vas, a da nisu preterano svesni toga. Ovog meseca vam srećan dan pada u subotu, 27, ali ne brinite, i subotom se može dosta toga uraditi, ili se makar dobro pripremiti. Ukoliko vam nešto ne ide iz prvog puta, počnite ispočetka.

Zdravlje

Možda nećete biti puni entuzijazma, ali ne dozvolite da vas to sputava. Ustanite svako jutro, razmrdajte se i budite fizički aktivni. Vodite računa o ishrani.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link