Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

VODOLIJA

Ljubav

Pripadnici ovog znaka su veoma inteligentni i veoma im je važno da im partner može parirati i na intelektualnom nivou. Ukoliko želite da se pomirite sa bivšim partnerom, imajte na umu da je moguće početi ispočetka, ali morate sa sobom raščistiti neke stvari. Ukoliko žudite za promenom, da probate nove stvrai, moraćete naći nekog novog. Sredinom meseca će skrivena osećanja koja ste potiskivali duže vreme izaći na površinu, ma šta radili.

Posao

U avgustu širite svoje horizonte i vidike, ukoliko se ukaže prilika, iskoristite novo stečene veštine da zablistate. Srećni dani što se posla tiče su vam 16. i 17. avgust. Krajem meseca se skoncentrišite, ne rasipajte energiju na nevažne stvari. Uvek imajte na umu koji su vam krajnji ciljevi i budite strpljivi.

Zdravlje

Fokusirajte se na sebe i vodite više računa o svom zdravlju. Odvojte vreme za sebe i relaksirajte se. Budite fit i rekreirajte se.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link